Η «Μπρέντα» από τη θρυλική σειρά Beverly Hills και ο Κερτ Ισβαριένκο αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Την Παρασκευή, η 52χρονη ηθοποιός, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της μετά από 11 χρόνια γάμου. «Το διαζύγιο είναι το τελευταίο πράγμα που ήθελε η Σάνεν»,τόνισε η εκπρόσωπος της σταρ, Λέσλι Σλόαν σε μια δήλωση στο People. «Δυστυχώς, ένιωσε ότι δεν είχε άλλη επιλογή». Η Σάνεν Ντόχερτι δίνει εδώ και χρόνια μάχη με τον καρκίνο.

Το χρονικό του χωρισμού

Η Σάνεν Ντόχερτι το 2018 με καλό της φίλο Kρις Κορτάτσο στο Μπέβερλι Χιλς.

Οι φήμες για τον χωρισμό ξεκίνησαν τον περασμένο Ιανουάριο. Ωστόσο την Παρασκευή έγινε επίσημα γνωστό Λίγες ώρες πριν δημοσιευτεί η είδηση ​​της κατάθεσης διαζυγίου, η Ντόχερτι μοιράστηκε ένα μήνυμα στο Instagram. «Οι μόνοι άνθρωποι που αξίζουν να είναι στη ζωή σου είναι αυτοί που σου φέρονται με αγάπη, καλοσύνη και απόλυτο σεβασμό», έγραφε η ανάρτηση, η οποία κοινοποιήθηκε και στο Instagram Story της.

«Έμαθα το μάθημά μου»

,Με τον σύζυγό της Κερτ Ισβαριένκο στο Παρίσι το 2019.

Η Ντόχερτι υπήρξε παντρεμένη με τον Άσλεϊ Χάμιλτον από το 1993 έως το 1994 και τον Ρικ Σάλομον από το 2002 έως το 2003. Ένα χρόνο πριν τον γάμο της με τον Ισβαριένκο, η ίδια είχε πει στο People ότι έπαιρνε στα σοβαρά τον τρίτο της γάμο. «Ο γάμος για μένα είναι μια τόσο γιγάντια δέσμευση που δεν είναι κάτι στο οποίο δεν θα ασχολούμουν ποτέ ελαφρά», είπε εκείνη την εποχή. «Έμαθα το μάθημά μου» πρόσθεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ