Μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του έχει ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο παρουσιαστής της «Φάρμας» έχει εκφράσει αρκετές φορές δημόσια την ευγνωμοσύνη του για τη Ματούλα Τανιμανίδη. Βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και ειδικά τώρα με το μεγάλωμα των δίδυμων κοριτσιών που έχει αποκτήσει με τη Χριστίνα Μπόμπα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και τη μητέρα του απαθανατίστηκαν σε πρόσφατη εξόρμησή τους στο κέντρο της Αθήνας. Μαμά και γιος έκαναν τη βόλτα τους με casual look.

Δεν είναι όμως μόνο ο παρουσιαστής που έχει αδυναμία στη μητέρα του αλλά κι εκείνη σε αυτόν. «Αγόρι μου, μου έχεις δώσει πολλούς λόγους να είμαι περήφανη για όλα όσα έχεις πετύχει και για το τι άνθρωπος έχεις γίνει», είχε γράψει σε μια από τις αναρτήσεις της η Ματούλα Τανιμανίδη. «Η μεγαλύτερη περηφάνια μου όμως είναι να λέω σε όλους ότι είσαι γιος μου».

Την ευτυχία που έζησε στην οικογένεια με την οποία μεγάλωσε φαίνεται πως θέλει να μεταφέρει και στη δική του ο Σάκης Τανιμανίδης. «Θέλω μια φάρμα με πολλά παιδιά! Εύχομαι να είμαστε δυνατοί και τυχεροί για να κάνουμε κι άλλα παιδάκια.», ανέφερε σε συνέντευξη στη Real Life.

«Το όνειρό μου είναι ένα ανοιχτό σπίτι με πολλά παιδιά, πολλούς φίλους, πολλή φασαρία, πολλά χαμόγελα και πολλή ζωή».

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ