Ταλαντούχο, εργατικό, ευφυή και με πολύ χιούμορ χαρακτηρίζουν οι συνεργάτες του στην παραγωγή της «Φάρμας» τον Στέργιο Νένε. Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω α[πό τις κάμερες πια και συμμετέχει στο δημιουργικό της ομάδας, στο νέο παιχνίδι του ΑΝΤ1, έχει γράψει την δική του ιστορία την ιδιωτική τηλεόραση. Ακόμη και σήμερα, σχεδόν δύο δεκαετίες μετά, η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» που συμμετείχε κερδίζει στους πίνακες τηλεθέασης τον ανταγωνισμό.

Στη σειρά του ΑΝΤ1, «Κωνσταντίνου και Ελένης» τον γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο του μπάρμαν και φίλου της Ελένης Βλαχάκη. Την Ελένη Βλαχάκη υποδύεται η Ελένη Ράντου. Ο Στέργιος Νένες έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό και αγαπήθηκε μέσα από αυτό τον ρόλο.

Σήμερα βρίσκεται σε άλλη θέση. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο πολυτάλαντος ηθοποιός ανήκει στο δυναμικό της εταιρείας παραγωγής και είναι εκείνος που, όπως φαίνεται, θα κάνει δύσκολη την ζωή των συμμετεχόντων στη «Φάρμα». Το νέο παιχνίδι του ΑΝΤ1 ξεκινά στα μέσα του Δεκέμβρη. Ο Γιώργος Νενές ανήκει στην ομάδα που στήνει τις δοκιμασίες που πρέπει να φέρουν σε πέρας οι συμμετέχοντες.

Οι δοκιμασίες που πρέπει να περάσουν

Εκτός από το μποστάνι που θα πρέπει να καλλιεργήσουν για να γεμίσουν την κατσαρόλα της κουζίνας τους και να φάνε, θα πρέπει να μάθουν να αρμέγουν για να φτιάξουν τυρί και να έχουν γάλα, να μαζέψουν ελιές για να βγάλουν λάδι, αλλά και να τρυγήσουν. Οι άνθρωποι της παραγωγής, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, πιστεύουν πως τα μεγάλα φαβορί είναι ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Αγγελική Ηλιάδη και η Σάσα Μπάστα που δίνουν ήδη μοναδικές στιγμές στα backstage αφού και οι τρεις είναι εκρηκτικές προσωπικότητες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ