Τις καλοκαιρινές διακοπές τους έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα και είναι στα καλύτερά τους. Το ζευγάρι αρχικά βρέθηκε με τις κόρες του: Φιλίππα και Αριάννα στη Μύκονο και έπειτα ταξίδεψαν για την Κρήτη. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η σύζυγός του όμως, στο ταξίδι τους στη Μύκονο συνάντησαν κι ένα γνωστό και αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Ο λόγος για τον Ηλία Μπόγδανο και τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου. Ο γνωστός ερμηνευτής που φέτος απολαμβάνουμε σε ένα διαφορετικό ρόλο, αυτόν του παρουσιαστή των backstage του X Factor μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου, έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Και μαζί με τη σύντροφό του βρέθηκε στο Νησί των Ανέμων.

Η κάμερα του Mykonos Live Tv συνάντησε τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα σε κοινή εμφάνιση με το γνωστό ζευγάρι στα Ματογιάννια. Η αλήθεια είναι ότι η Χριστίνα Μπόμπα είναι καλή φίλη του frontman των Inco και τα δυο ζευγάρια κάνουν συχνά παρέα. Έτσι, αυτήν τη φορά συναντήθηκαν στα σοκάκια της Μυκόνου και διασκέδασαν μαζί.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς μάλιστα ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν ιδιαίτερα τρυφερός με τη σύντροφό του, επιβεβαιώνοντας ότι είναι full in love. Ιδιαίτερα χαμογελαστή και χαρούμενη όμως ήταν και η Χριστίνα Μπόμπα στο πλευρό του συζύγου της, Σάκη τανιμανίδη. Το ζευγάρι άλλωστε έιχε βρει λίγο χρόνο για μια κοινή ρομαντική έξοδο χωρίς τις κόρες του και έδειχνε να είναι love and married.

Δείτε το video όπου ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα συνάντησαν το γνωστό φιλίκό τους ζευγάρι:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ