Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη υποδέχτηκαν τον νέο μήνα με μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία τους. Το ζευγάρι είναι ερωτευμένο και απολαμβάνει τις διακοπές του.

Ο τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητά του.

Αυτή τη φορά ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει χαμογελαστός αγκαλιά με τη σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη, στην παραλία.

 «Καλό μήνα με πολλές βουτιές και ξεκούραση! Όλοι τη χρειαζόμαστε για να «φορτίσουμε» τις μπαταρίες μας για τον χειμώνα που έρχεται», έγραψε ο Σάκης Ρουβάς στη λεζάντα της ανάρτησης.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν φτιάξει μια υπέροχη οικογένεια με τέσσερα παιδιά, τα οποία έχουν αποφασίσει να μεγαλώσουν στον Νέο Βουτζά, όπου βρίσκεται το σπίτι τους.

Ο Σάκης Ρουβάς μοιράζεται συχνά οικογενειακά στιγμιότυπα με τους ακόλουθούς του στο  Instagram. Τόσο εκείνος, όσο και η σύζυγός του, κοινοποιούν συχνά φωτογραφίες και βίντεο από τις στιγμές που περνούν μαζί με τα παιδιά  τους.

Το γνωστό ζευγάρι έχει επενδύσει ιδιαίτερα στο σπίτι του, το οποίο έχει επιλέξει να είναι αρκετά μακριά από το κέντρο της Αθήνας και θυμίζει περισσότερο με εξοχικό.

Πριν από λίγο καιρό, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, αποδέχτηκε το viral challenge των 14 ερωτήσεων για ζευγάρια και με κλειστά τα μάτια απάντησαν σε διάφορες ερωτήσεις που τους τέθηκαν. Οι δυο τους έκαναν αποκαλύψεις για τη σχέση τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ