Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια. Ο Σάκης Ρουβάς μάλιστα μιλά συχνά δημόσια με τα πιο τρυφερά λόγια για την σύζυγό του.

Ο Έλληνας σταρ πριν από λίγο καιρό αποφάσισε αυτή τη φορά να μοιραστεί κάποια από τα μυστικά της σχέσης τους. Δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok ένα βίντεο όπου με κλειστά μάτια, εκείνος και η Κάτια Ζυγούλη απαντούν στις ερωτήσεις που ακούγονται, δείχνοντας ο ένας τον άλλον.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που απάντησαν ήταν και ποιος ζητά συγγνώμη πρώτος μετά από έναν καβγά, όπου ο καθένας έδειξε τον εαυτό τους. Για τον ποιος είπε πρώτος «Σ’αγαπώ» και οι οι έδειξαν αμέσως τον τραγουδιστή. Στην συνέχεια για το ποιος έχει περισσότερο χιούμορ και οι δυο απαντούν την Κάτια Ζυγούλη. Καλύτερη μαγείρισσα είναι και πάλι η Κάτια Ζυγούλη ενώ για το ποιος είναι πιο ακατάστατος και οι δυο συμφώνησαν στον Σάκη Ρουβά.

Να υπενθυμίσουμε ότι γιόρτασαν παραδοσιακά το Πάσχα μαζί με τα 4 παιδιά τους: Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα. Ο κορυφαίος σταρ και η σύζυγός του επέλεξαν να παραμείνουν στην Αθήνα φέτος και την Κυριακή ετοίμασαν μαζί το γιορτινό τραπέζι.

Τίμησαν μάλιστα όλα τα έθιμα που έχει η συγκεκριμένη γιορτή. Ο κορυφαίος σταρ μοιράστηκε μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα μία φωτογραφία με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του να κρατούν να κόκκινα αυγά τους.

Να τονίσουμε ότι ο Σάκης Ρουβάς κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 6 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην «Πύλη Α», για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων, μαζί με την Έλλη Κοκκίνου.

O Έλληνας star και η Έλλη Κοκκίνου προσκαλούν το κοινό σε ένα μουσικό θέαμα που φιλοδοξεί να ξεσηκώσει τη νυχτερινή διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ