Ο Σάκης Ρουβάς αγαπάει το TikTok και μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του, ανταποκρίνεται στα challenges της γνωστής διαδικτυακής πλατφόρμας και χρησιμοποιεί μερικά από τα πιο διάσημα φίλτρα.

Ένα από τα τελευταία φίλτρα που έχει κάνει την εμφάνισή του στο TikTok δείχνει το πρόσωπο που φιγουράρει στο βίντεο με κλειστά μάτια. Ο Σάκης Ρουβάς λοιπόν τραβώντας ένα selfie βίντεο έβαλε την Κάτια Ζυγούλη να κάτσει πίσω του και έχοντας δήθεν κλειστά μάτια της ζήτησε να δείχνει αριθμούς με το χέρι της.

Ο Σάκης Ρουβάς ανέδειξε τις «μαντικές» του ικανότητες με την Κάτια Ζυγούλη να αντιλαμβάνεται γρήγορα πως πρόκειται για κάποιο φίλτρο του TikTok. Η ίδια ξέσπασε σε γέλια με την αντίδρασή της να γίνεται μέσα σε λίγη ώρα viral.

«Το γέλιο της Κάτιας είναι ό,τι καλύτερο», έγραψε ο Σακης Ρουβάς στη λεζάντα της ανάρτησής του.

@sakisrouvas

Το γέλιο της Κάτιας είναι ο,τι καλύτερο 😂 #fyp #foryou #sakisrouvas #sakiskatia

♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017 έπειτα από 14 χρόνια σχέσης και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται στην έπαυλη του Βαρδή Βαρδινογιάννη και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Αναφερόμενη στη σχέση τους η Κάτια Ζυγούλη αποκάλυψε στον Τάσο Τρύφωνος: «Δεν ήμουν Ρουβίτσα, ούτε ήξερα τα τραγούδια του. Όταν γνώρισα τον Σάκη και μπήκαμε σε σχέση, αποφάσισα πολύ συνειδητά ότι “αυτά που ήξερες…τις ζήλιες, τις ανασφάλειες, ξέχασέ τα, θα τρελαθείς”.

Νομίζω πως όταν είπα το “Ναι” στον γάμο, μετά από τέσσερα παιδιά, αποφάσισα ότι: “παρ’ το απόφαση, αυτό εδώ είναι”».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρει για την επαγγελματική της ζωή: «Πολλά από αυτά που έκανα στη δουλειά μου δεν τα καταλάβαινα με την πρώτη. Έπρεπε να κοιτάξω μετά από πάρα πολλά χρόνια πίσω και να πω, μπράβο τα κατάφερα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ