Η Κάτια Ζυγούλη συνάντησε τον Τάσο Τρύφωνος για την εκπομπή «Τετ α τετ» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης, η οποία θα προβληθεί στις 15 Ιανουαρίου.

Απόσπασμα των όσων εξομολογήθηκε κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους κυκλοφόρησαν στο τρέιλερ της εκπομπής. «Δεν ήμουν Ρουβίτσα, ούτε ήξερα τα τραγούδια του. Όταν γνώρισα τον Σάκη και μπήκαμε σε σχέση, αποφάσισα πολύ συνειδητά ότι “αυτά που ήξερες…τις ζήλιες, τις ανασφάλειες, ξέχασέ τα, θα τρελαθείς”.

Νομίζω πως όταν είπα το “Ναι” στον γάμο, μετά από τέσσερα παιδιά, αποφάσισα ότι: “παρ’ το απόφαση, αυτό εδώ είναι”», ακούγεται να λέει η Κάτια Ζυγούλη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρει για την επαγγελματική της ζωή: «Πολλά από αυτά που έκανα στη δουλειά μου δεν τα καταλάβαινα με την πρώτη. Έπρεπε να κοιτάξω μετά από πάρα πολλά χρόνια πίσω και να πω, μπράβο τα κατάφερα».

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017 έπειτα από 14 χρόνια σχέσης και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται στην έπαυλη του Βαρδή Βαρδινογιάννη και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ