Μετά τις έντονες αντιδράσεις που έχουν δημιουργηθεί με τις δηλώσεις του, ο Σάκης Ρουβάς έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

O Σάκης Ρουβάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο ίδιος εξέφρασε ότι τρόμαξε και φοβήθηκε για όσα έγιναν γνωστά για τον Δημήτρη Λιγνάδη, αναφέροντας: «Όταν έσκασε αυτή η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα. Πραγματικά τον αγάπησα. Ότι αίσθημα έχω είναι θαυμασμού κι αγάπης. Έτσι έζησα δίπλα του. Αυτό είναι το βίωμα μου. Με βοήθησε να ανακαλύψω καλλιτεχνικά» είπε ο Σάκης Ρουβάς.

Αυτές του οι δηλώσεις έχουν ξεσηκώσει ένα κύμα αντιδράσεων. Μάλιστα τα όσα είπε έκανε στο Twitter το #xamogelakaipali να γίνεται πρώτο μέσα σε λίγη ώρα, αλλά και αρκετούς καλλιτέχνες να τάσσονται εναντίον του.

Ο Σάκης Ρουβάς έκανε ακόμα μια νέα ανάρτηση στο Instagram. Συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα βίντεο, στο οποίο ο ίδιος παίζει πιάνο και τραγουδάει το νέο του τραγούδι «Πάρε με αγκαλιά», προκειμένου να προωθήσει τη νέα του συναυλία, ενώ κάτω από το βίντεο γράφει: «Κάθε τραγούδι κρύβει από πίσω ένα δυνατό μήνυμα. Η αγάπη νικάει πάντα. Σήμερα τραγουδάμε μαζί για τον έρωτα και την άνοιξη».

Οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»:

«Όταν έσκασε η βόμβα αυτή, έπεσα από τα σύννεφα. Εγώ τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα. Και ό,τι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού, αγάπης και έτσι έζησα εγώ δίπλα στον Δημήτρη» είπε ο Σάκης Ρουβάς.

«Όταν έσκασε η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα. Τρόμαξα, φοβήθηκα. Ένιωσα πάρα πολλή λύπη και στεναχώρια για τον άνθρωπο που εκείνη τη στιγμή καταλάβαινα ότι βρίσκεται σε μία “κόλαση”. Πραγματικά λυπήθηκα» συνέχισε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε πως περιμένει «να αποδειχθεί αν αυτό είναι όπως το περιγράφει η μία πλευρά ή η άλλη. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή».

«Ακόμα και αν συμβαίνει αυτό που λέτε εσείς, αυτό που λένε τα θύματα, βεβαίως υπάρχει μεγάλη στεναχώρια και λύπη, είναι μία τραγωδία για τα θύματα. Είναι μία τραγωδία και για τους ανθρώπους οι οποίοι προφανώς πάσχουν από κάτι. Όπως τους ναρκομανείς, οι οποίοι κάνουν χρήση ουσιών τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε με κάποιο τρόπο. Κι αυτό είναι μία παθολογία που χρήζει κάποιας θεραπείας, βοήθειας» είπε, μεταξύ άλλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ