Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε στην κάμερα του Summer’s Cool και δήλωσε πως θα ήθελε πολύ να λάβει μέρος στο Exathlon αλλά και συμπαρουσίαση με τον Γιώργο Λιανό στον τελικό του Survivor.

«Δεν ξέρω τι σημαίνει για την καριέρα μου το ότι έκανα τα backstage στον τελικό του Survivor, πάντα στη ζωή μου τα πράγματα έρχονται από μόνα τους, χωρίς να κυνηγήσω κάτι. Παρόλα αυτά το μεγάλο ευχαριστώ θέλω από μένα να απευθυνθεί στον Γιώργο Λιανό που με έκανε να νιώσω πάρα πολύ άνετα γιατί είχα αρκετό άγχος. Θέλω να πω ότι καθόμασταν με την Μαριαλένα στο αμάξι δυόμιση ώρες, είχα πάει νωρίτερα για να προετοιμαστώ, να δω το stage αν και μετά άλλαξε όλο αυτό».

Σάκης Κατσούλης: Αγκαλιά με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στα εγκαίνια του νέου του comfort bar – restaurant

«Ήταν τελείως διαφορετικό από το δοκιμαστικό που είχα κάνει για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Είχε να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, κάτι που νιώθω ότι μου ταιριάζει πάρα πολύ. Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το δοκιμαστικό που είχα κάνει τότε οπότε δεν περιμένω και κάποια δικαίωση, πραγματικά το λέω με το χέρι στην καρδιά».

Για το Exatlon, ανέφερε: «Να παίζω, σίγουρα. Έχω πάρει μερικά κιλάκια αλλά θα τα χάσω. Επειδή έχουμε δει τις πίστες του Exatlon, είναι πολύ πιο αγωνιστικό από το Survivor. Το Survivor έχει και το κομμάτι του ριάλιτι. Επειδή όμως το Survivor το ζήσαμε, θα επέλεγα το Exatlon».

Διαβάστε επίσης:

Μαριαλένα Ρουμελιώτη για Σάκη Κατσούλη και το κατάστημα που έκλεισε: «Δεν με άκουγε. Εμπιστεύεται πολύ εύκολα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ