Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε για το κατάστημα του συντρόφου της, Σάκη Κατσούλη το οποίο έκλεισε πρόσφατα. Όπως είχε ανακοινώσει ο ίδιος το κατάστημα που διατηρούσε στο Περιστέρι έκλεισε λόγω κάποιων προβλημάτων με τους συνεργάτες του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ανέφερε: «Η συγκεκριμένη συνεργασία κατέληξε κάπως άδοξα, παρόλα αυτά προχωράει ο Σάκης δεν το βάζει κάτω. Για εμένα είναι ένα μάθημα και αυτό, εγώ του έλεγα κάποια πράγματα αλλά εκείνος δεν με άκουγε.

O Σάκης εμπιστεύεται πολύ εύκολα. Δεν τα παρατάει, προχωράει μπροστά. Αυτή ήταν η πρώτη του επιχείρηση, το μαγαζί με τα ρούχα. Το άνοιξε το 19, εμείς μετά φύγαμε δύο φορές για το παιχνίδι, δεν ήξερα τι γινόταν πίσω. Όλα καλά προχωράμε».

Για τον χωρισμό του Άρη Σοϊλέδη από την Μαρία Αντωνά, είπε: «Έχω ζήσει ως ζευγάρι τον Άρη και τη Μαρία αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να μιλήσω μαζί τους. Είναι άσχημο να υπάρχουν χωρισμοί, παρόλα αυτά εύχομαι αυτή η κατάρα να μην πιάσει εμένα και τον Σάκη».

«Τα περισσότερα δημοσιεύματα που έχουν βγει για εμάς έχουν να κάνουν με εγκυμοσύνη. Συνεχώς με ρωτάνε αν είμαι έγκυος. Γενικά δεν δίνουμε καθόλου σημασία. Αυτά δεν είναι προβλήματα που πρέπει να μας επηρεάζουν στην καθημερινότητά μας».

Διαβάστε επίσης:

Σάκης Κατσούλης: H ανακοίνωσή του στα social media – «Όπως σας δείχνω τα όμορφα, ήρθε η στιγμή να ανακοινώσω ένα δυσάρεστο τέλος»

Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Χαλαρή βόλτα για ψώνια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ