Την άποψη της για το viral βίντεο από τη βράβευση της Μαρίνας Σάττι στα ΜAD VMA 2024, εξέφρασε η Ρούλα Ρέβη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Μαρίνα Σάττι παρέλαβε το πρώτο της βραβείο στα χθεσινά MAD VMA. Ωστόσο, η Αθηναΐδα Νέγκα, λίγο πριν της δώσει το βραβείο στην κατηγορία «Καλλιτέχνης POP» θέλησε να προλογίσει την τραγουδίστρια με μάλλον αιχμηρό τρόπο.

Η Νέγκα θέλησε να δώσει τη δική της άποψη για την πολυσυζητημένη συμπεριφορά που επέδειξε η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision, όταν χασμουριόταν την ώρα που έδινε συνέντευξη η Ισραηλινή συμμετοχή.

Η Αθηναΐς Νέγκα είπε: «Είμαι εδώ για να βραβεύσω, τον Καλύτερο Ποπ Καλλιτέχνη. Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ σαν τραγουδίστρια, αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα».

Μαρίνα Σάττι: Η στιγμή που «πάγωσε» ακούγοντας τον πρόλογο της Αθηναΐδας Νέγκα στα ΜAD VMA 2024

Η Ρούλα Ρέβη, με μια ανάρτησή της έγραψε: «Εγώ όταν βλέπω γυναίκες να δίνουν βραβεία σε γυναίκες και θέλουν να πουν δημόσια την άποψή τους για κάτι που κανείς δε ρώτησε και σε μία βραδιά που δεν είναι καθόλου η δική τους. Γενικά να αγαπιέστε. Ο εγκέφαλος μου όταν κάνουν σχόλια για χασμουρητά και κανένα για τον πόλεμο… Τρομερό θάρρος και ενσυναίσθηση».

Διαβάστε επίσης:

Αθηναΐς Νέγκα: «Δεν αισθάνθηκα ότι αμαυρώνω τη χαρά της Μαρίνας Σάττι με τη δήλωσή μου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ