Για την ατάκα της Αθηναΐδας Νέγκα και πως δεν συμφωνεί με το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι στη Εurovision πάνω στη σκηνή των MAD VMA 2024 μίλησε η ίδια η δημοσιογράφος στο «Πρωινό Σουσου» της Πέμπτης.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, το βράδυ της Τετάρτης 19 Ιουνίου η Μαρίνα Σάττι βραβεύτηκε στα MAD VMA ως η Καλύτερη Ποπ καλλιτέχνιδα. Το βραβείο το έδωσε η Αθηναΐς Νέγκα. Ωστόσο, η δημοσιογράφος θέλησε να προλογίσει την τραγουδίστρια με μάλλον αιχμηρό τρόπο. Η Νέγκα θέλησε να δώσει τη δική της άποψη για την πολυσυζητημένη συμπεριφορά που επέδειξε η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision, όταν χασμουριόταν την ώρα που έδινε συνέντευξη η Ισραηλινή συμμετοχή. Η Αθηναΐς Νέγκα είπε: «Είμαι εδώ για να βραβεύσω, τον Καλύτερο Ποπ Καλλιτέχνη. Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ σαν τραγουδίστρια, αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα».

Μαρίνα Σάττι: Η στιγμή που «πάγωσε» ακούγοντας τον πρόλογο της Αθηναΐδας Νέγκα στα ΜAD VMA 2024

«Πολλοί διεθνείς καλλιτέχνες είναι αμφιλεγόμενοι και δεν χάνουν τη λάμψη τους»

«Ήξερα πως είναι πολλοί υποψήφιοι στην κατηγορία. Την ίδια μέρα έμαθα πως θα νικήσει η Σάττι. Είχα εκφράσει την αντίθεσή μου με την συμπεριφορά της. Επειδή από τη φύση μου είμαι τέτοιος άνθρωπος θα ήθελα να το δείξω αυτό. Δεν περίμενα να γίνει τέτοιος… σεισμός. Υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα στην επικαιρότητα και πολύ πιο ανατριχιαστικά. Δεν αισθάνθηκα πως αμαυρώνω τη χαρά ενός ανθρώπου. Ξέρετε πολλοί καλλιτέχνες διεθνώς είναι αμφιλεγόμενοι για πολύ πιο σοβαρά θέματα. Και δεν χάνουν τη λάμψη τους. Είμαι ακατάλληλη για αυτή τη δουλειά, να πάω στα MAD Awards..Ίσως επειδή έχω άποψη κι έχω κάποια ηλικία να μην ταιριάζω στα βραβεία αυτά. Δεν μου ήταν εύκολο. Δεν είχα πρόθεση να τη φέρω σε αμηχανία. Ήταν χαριτωμένη όταν πήρε το βραβείο. Ωστόσο, συνεχίζω να διαφωνώ μαζί της. Πιστεύω πως μια άποψη πρέπει να εκφράζεται με λόγια. Και να επιμένεις στην άποψή σου εφόσον την πιστεύεις. Αυτό είμαι εγώ. Αυτό είναι η Μαρίνα. Μια κουβεντούλα είπα…» εξήγησε η Νέγκα στην πρωινή εκπομπή του Οpen.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: MAD VMA 2024: Η Μαρίνα Σάττι έλαβε βραβείο από την Αθηναΐδα Νέγκα με αιχμές – «Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ