Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Ραμόνα Βλαντή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συμμετοχής της στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks ενώ σχολίασε πρόσωπα της showbiz, μεταξύ άλλων τη Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν θα άλλαζε ποτέ την εικόνα της για χάρη ενός συντρόφου, η Ραμόνα Βλαντή απάντησε: «Ποιος είναι αυτός ο σύντροφος που θα μου έλεγε εμένα να αλλάξω κάτι στην εικόνα μου. Αγάπη μου σε όποιον αρέσεις, αρέσεις γι’αυτό που είσαι. Δεν μπορεί να σου πει κανένας να αλλάξεις κάτι. Είμαι μια Θεά γιατί να αλλάξω; Πώς θα με έβλεπες δηλαδή εσύ; Ξανθιά;».

Όσον αφορά τη πιθανότητα να τη δούμε στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks είπε: «Δεν ξέρω τι θα γίνει. Ξέρω ότι έχουν αρχίσει οι εγγραφές των κοριτσιών. Δεν έχουν κάτσει ακόμα στο τραπέζι να μιλήσουν για τους κριτές. Είναι ένα project που λατρεύω».

Η δημοσιογράφος τη ρώτησε πώς θα της φαινόταν αν βρισκόταν στην κριτική επιτροπή και η Μέγκι Ντρίο με την ίδια να απαντάει: «Ως τι να βρεθεί στην εκπομπή; Να κάνει τι; Κομπάρσος; Ποια ειδικότητα έχει;».

Τέλος η Ραμόνα Βλαντή στάθηκε στην κόντρα που έχει γεννηθεί με την Έλενα Χριστοπούλου όταν η τελευταία σχολίασε κάποιες δηλώσεις της: «Δεν έχει δει τις δηλώσεις μου. Για μένα οι μισές δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στην τηλεόραση. Έχουν κακοποιήσει τη γλώσσα πάρα πολύ. Φαντάσου, εγώ είμαι ξένη και το καταλαβαίνω. Δεν έχω το κατάλληλο λεξιλόγιο για να μπορώ να είμαι παρουσιάστρια» αναφέρει η Ραμόνα Βλαντή και συμπληρώνει: «Εγώ τη θαυμάζω πάρα πολύ την Έλενα. Δεν έχω απολύτως τίποτα μαζί της».

Η Ραμόνα Βλαντή για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη

«Δεν νομίζω ότι συγκρίνονται τα δικά μου ελληνικά με τα ελληνικά πολλών κοριτσιών στον χώρο. Εάν συγκρίνω τον εαυτό μου κάποιες Ελληνίδες που ξέρω, ας πούμε με μία Δήμητρα Αλεξανδράκη, εγώ μιλάω πολύ καλύτερα ελληνικά», τόνισε η Ραμόνα Βλαντή και συνέχισε: «Είμαι ένας μορφωμένος άνθρωπος, μιλαώ τέσσερις γλώσσες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ