Με βλέμμα απλανές που «πρόδωσε» ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν παραμένει ακόμη «χαμένη στις σκέψεις της» έκανε τη νέα της εμφάνιση η πριγκίπισσα Σαρλίν. Η «θλιμένη» πριγκίπισσα του Μονακό εμφανίστηκε με τον σύζυγό της πρίγκιπα Αλβέρτο και τα δίδυμα παιδιά τους: Γκαμπριέλα και Ζακ και συζητήθηκε πολύ.

Στην πρώτη επίσημη εμφάνισή της με την οικογένειά της, πριν από λίγες μέρες στο E-Prix του Μονακό, όλη η οικογένεια έδωσε το «παρών» στο 10ο Sainte Dévote Rugby Tournament που έλαβε χώρα στο Μονακό και έδειχνε για μια ακόμη φορά σκεπτική.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν έχει ξεκινήσει να επιστρέφει σιγά σιγά στα πριγκιπικά της καθήκοντα, μιας και είχε να βρεθεί μπροστά στις κάμερες από τον περασμένο Νοέμβριο. Η 44χρονη πριγκίπισσα πέρασε περίπου 10 μήνες στη Νότια Αφρική πέρυσι, αφού προσβλήθηκε από μια σοβαρή λοίμωξη κατά τη διάρκεια ενός φιλανθρωπικού ταξιδιού. Η ασθένεια την ανάγκασε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο και καθυστέρησε την επιστροφή της στο Μονακό. Αφού επέστρεψε στο Μονακό τον περασμένο Νοέμβριο, η Σαρλίν έφυγε σχεδόν αμέσως και πήγε στην Ελβετία για να λάβει θεραπεία για «εξάντληση».

Οι φήμες πως το ζευγάρι χωρίζει είχαν κυκλοφορήσει στο πριγκιπάτο με τον Αλβέρτο να ξεκαθαρίζει ότι η γυναίκα του χρειαζόταν ηρεμία για την ανάρρωσή της και δίνοντας τον λόγο του πως θα τους δούμε ξανά μαζί. Όπως και έγινε.

Για αυτήν την εμφάνισή της, η πριγκίπισσα επέλεξε ένα γκρο φόρεμα με ζώνη στη μέση. Στις φωτογραφίες μάλιστα που ανέβηκαν στην επίσημη σελίδα του παλατιού, η πριγκίπισσα αγκαλιάζει με αγάπη τα δίδυμα παιδιά της.

Φωτογραφίες: Abaca.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ