Η πριγκίπισσα Σαρλίν έδειχνε σκεπτική σήμερα στην πρώτη δημόσια εμφάνιση που έκανε με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο. Η ίδια είχε να βρεθεί επίσημα μπροστά στις κάμερες από τον περασμένο Νοέμβριο. Το ζευγάρι συνοδευόταν από τα επτάχρονα δίδυμα παιδιά τους, την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα και τον πρίγκιπα Ζακ, καθώς η οικογένεια παρευρέθηκε στο E-Prix του Μονακό.

Αυτή ήτα μια σπάνια εμφάνιση για την Σαρλίν. Έχουμε να τη δούμε από τότε που η 44χρονη γυναίκα πέρασε περίπου 10 μήνες στη Νότια Αφρική πέρυσι, αφού προσβλήθηκε από μια σοβαρή λοίμωξη κατά τη διάρκεια ενός φιλανθρωπικού ταξιδιού. Η ασθένεια την ανάγκασε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο και καθυστέρησε την επιστροφή της στο Μονακό. Αφού επέστρεψε στο Μονακό τον περασμένο Νοέμβριο, η Σαρλίν έφυγε σχεδόν αμέσως και πήγε στην Ελβετία για να λάβει θεραπεία για «εξάντληση».

Είναι η πρώτη φορά που οι βασιλιάδες του Μονακό εμφανίστηκαν δημόσια μαζί ως οικογένεια από τότε που η Σαρλίν επέστρεψε στο πριγκιπάτο μετά τη θεραπεία της.

Η σύζυγος του Αλβέρτου φωτογραφήθηκε φορώντας ένα total γκρι σύνολο, συνδυάζοντας το παντελόνι της με ένα ασορτί τοπ. Τα πολύ κοντά μαλλιά της ήταν χτενισμένα προς τα πίσω ενώ το μακιγιάζ της ήταν απλό. Η ίδια επέλεξε υγρό eye-liner και γυαλιστερά χείλη σε φυσικούς τόνους.

Θυμίζουμε πως η «θλιμμένη πριγκίπισσα» του Μονακό αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένου εκείνου στο οποίο το παλάτι είχε προηγουμένως αναφερθεί ως «κατάσταση βαθιάς γενικής κόπωσης» και το οποίο την κράτησε για μήνες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το παλάτι του Μονακό διαψεύδει συνεχώς δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης για ρήξη μεταξύ της Σαρλίν και του ηγεμόνα του πριγκιπάτου Πρίγκιπα Αλβέρτου, οι οποίοι παντρεύτηκαν το 2011.

Φωτογραφίες: Abaca

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ