Ένα τριήμερο ταξίδι στην Αμερική πρόκειται να πραγματοποιήσουν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κάθριν. Η τελευταία φορά που το ζευγάρι βρέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν το 2014 ενώ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους παρακολούθησαν από κοντά τη δράση ιδρυμάτων για παιδιά, συναντήθηκαν με την Χίλαρι Κλίντον ενώ παρακολούθησαν μια σειρά από αγώνες του NBA.

Το φετινό τους ταξίδι όμως διάρκειας τριών ημερών έχει ιδιαίτερη σημασία. Το ζευγάρι θα πετάξει την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου για τη Βοστόνη ενώ η επίσκεψή τους θα ολοκληρώθει την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κάθριν θα δώσουν το «παρών» στην τελετή απονομής των βραβείων Earthshot. H διοργάνωση αποτελεί φόρο τιμής στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζον Κένεντι ενώ σκοπό έχει να εμπνεύσει τη νέα γενιά σε θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος.

Θα συναντηθεί ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με τον αδερφό του;

Ήδη τα ξένα Μέσα έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται αν το ταξίδι αυτό θα φέρει ξανά κοντά τον πρίγκιπα Γουίλιαμ με τον πρίγκιπα Χάρι. Σύμφωνα με την dailymail το βασιλικό ζευγάρι δεν έχει σκοπό να συναντήσει τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ παρόλο που θα βρίσκονται στην ίδια πλευρά του πλανήτη.

Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει πως το συγκεκριμένο ταξίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας καθώς σκοπό έχει την αποκατάσταση της ισορροπίας έπειτα από την αναστάτωση που προκάλεσαν οι συνεντεύξεις του Χάρι και της Μέγκαν στα αμερικανικά Μέσα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ