Ο ρόλος της «Βάνας Δάγκα» στη σειρά του ANT1 «Οι Μεν και οι Δεν» έχει αφήσει σίγουρα εποχή. Η ηθοποιός Άννα Κουρή με την αξιαγάπητη σκυλίτσα της, τη μικρή Τερέζ ήταν από τους ρόλους που δύσκολα ξεχνά κανείς, αν και αυτό αποτέλεσε έναν ανασταλτικό παράγοντα για να συνεχίσει η ίδια την τηλεοπτική της καριέρα.

Η Άννα Κουρή έπειτα από τον ρόλο της «Βάνας Δάγκα» στο πλευρό του Χάρη Ρώμα έκανε ένα μικρό πέρασμα από τη «Ντόλτσε Βίτα» και «Το Δις Εξαμαρτείν», αλλά και τον «Κόκκινο Κύκλο». Ο δεύτερος μεγάλος πρωταγωνιστικός της ρόλος ήρθε το 2007 πάλι σε συνεργασία με τον Χάρη Ρώμα στη σειρά του ANT1 «Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον» όπου υποδύθηκε τη Mademoiselle Claire.

Η τελευταία guest εμφάνισή της έγινε το 2006 στη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Ωστόσο, η Άννα Κουρή συνεχίζει να έιναι ενεργή θεατρικά, με τελευταία μεγάλη επιτυχία της το 2019, τη συμμετοχή της στην παράσταση «Φάλτσα Σοπράνο».

Αν και άνθρωπος χαμηλών τόνων, η γνωστή ηθοποιός έκανε πρόσφατα μια από τις σπάνιες κοσμικές εξόδους της στο θέατρο. Η ίδια βρέθηκε στο Θέατρο Οδού Κυκλάδων και στην παράσταση «Συμφορά από το πολύ μυαλό». Η Άννα Κουρή πόζαρε μάλιστα μαζί με τη Νεφέλη Μαϊστράλη και έδειχνε σαν να μην έχει περάσει ο χρόνος από πάνω της.

Η Νεφέλη Μαϊστράλη με την Άννα Κουρή.

Φωτογραφίες: NDP.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ