Το MadWalk2023 είχε λαμπερές παρουσίες και acts ενώ εντυπωσίασαν και οι ερμηνευτές με τα τραγούδια τους. Όμως, όπως φάνηκε προέκυψαν κάποιες αλλαγές στις εμφανίσεις πάνω στη σκηνή. Mια αποκάλυψη έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μέσα από το podcast του Fipster στο YouTube ότι ήταν να τραγουδήσει στο MadWalk 2023 και τελικά, αυτό δεν έγινε και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε χωρίς να ενημερωθεί.

Το παρασκήνιο του Madwalk2023 που αποκάλυψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Συγκεκριμένα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανέφερε ότι: «Έγινε κάτι πρόσφατα στο Madwalk συγκεκριμένα. Μου προτάθηκε να κάνω ένα act. Δέχτηκα με χαρά, και συζητήσαμε να βρούμε ένα τραγούδι που θα ταιριάζει και στους δυο μας, και λέω ότι αφού θα έχω την ευκαιρία να κάνω κάτι μπροστά σε ένα τόσο μεγάλο κοινό, συμφώνησα. Όταν μου έφερε το τραγούδι, έπαθα σοκ. Δεν μου άρεσε καθόλου και πολύ ευγενικά του το είπα. Χωρίς να με ενημερώσουν, δεν έχει να κάνει με τη διοργάνωση αλλά με καλλιτέχνη, πήρε μια άλλη τραγουδίστρια χωρίς να μου το πει. Θύμωσα και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν ήξερα ότι το τραγούδι είναι πάνω από τη συνεργασία. Με πλήγωσε βαθιά γιατί δε με ενημέρωσε κιόλας».

Σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη, το act για το οποίο προοριζόταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν εκείνο που έκανε η «Ανισόπεδη Ντίσκο» που τραγούδησαν ο Θοδωρής Μαραντίνης με την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Μάλιστα, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχουν κάνει και μια δική τους μουσική επιτυχία, το τραγουδί «8 λεπτά».

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Παπουτσάκη: Η disco εμφάνιση με το καλσόν που θα φορέσουμε το 2024

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ