Ο έρωτας τους άνθισε μέσα από την τηλεοπτική τους συνεργασία και πλέον ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ τους τελευταίους μήνες μιλούν ανοιχτά ο ένας για τον άλλον και τη σχέση τους.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Μάρτιο μάλιστα, ο Πέτρος Λαγούτης είχε μιλήσει για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση του με τη συνάδελφό του. «Είναι γνωστό και είναι κάτι που δεν το κρύβουμε. Το ότι δεν διατυμπανίζουμε κάτι δεν σημαίνει ότι το κρύβουμε. Είμαι πάρα πολύ ωραία. Ναι, σχεδόν μένουμε μαζί», είχε δηλώσει στο «Στούντιο 4».

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζευγάρι σε κοινή του έξοδο. Ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Φεντόρουφ βρέθηκαν στο Σύγχρονο Θέατρο στην επίσημη πρεμιέρα «Καὶ ἐφύτευσεν ὁ Θεὸς παράδεισον».

Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι πόζαραν αγκαλιά στον φωτογραφικό φακό και συνομίλησαν με τους συναδέλφους τους.

Ο Πέτρος Λαγούτης, η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, η Γωγώ Μπρέμπου και ο Χρήστος Χωμενίδης.
Ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.
Ο Σωτήρης Τσαφούλιας, η Άννα Μενενάκου, ο Πέτρος Λαγούτης και η Μαρία Κατσανδρή.

Η παράσταση που είδαν ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Οι C for Circus (παρέα με νέους και παλαιότερους συνεργάτες) για πρώτη φορά στα δεκαπέντε χρόνια της συμπόρευσής τους, καταπιάνονται με ένα πρωτότυπο θεατρικό έργο, γραμμένο από μέλος της ομάδας.

Το έργο «Καὶ ἐφύτευσεν ὁ Θεὸς παράδεισον» – ο τίτλος του είναι εμπνευσμένος από το 2,8 κεφάλαιο της Γένεσης της Παλαιάς Διαθήκης- πραγματεύεται ένα τραγικά επίκαιρο θέμα, μία από τις ισχυρότερες μορφές έμφυλης βίας, τοsex trafficking. Υπερεξουσία ανθρώπων στις ζωές άλλων με μόνο κίνητρο το κέρδος, σωματική και ψυχολογική βία, κυκλώματα, οργανωμένο έγκλημα που επεκτείνει διαρκώς τη δράση του και ζωές που χάνονται, είτε κυριολεκτικά, είτε μεταφορικά – με το να ζουν υπό την σκιά και τον φόβο του θύτη.

Έντεκα ηθοποιοί σε έντεκα ρόλους λειτουργούν σαν ένα σώμα και καταθέτουν ο καθένας από τη σκοπιά του το δικό του κομμάτι συνθέτοντας σταδιακά το παζλ της ιστορίας, ενώ ταυτόχρονα η επί σκηνής ζωντανή μουσική ενισχύει τη δράση και δημιουργεί μία υποβλητική ατμόσφαιρα. Τη σκηνοθεσία του «υπογράφει» η Βαλέρια Δημητριάδου.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ