Ο Πέτρος Λαγούτης είναι ένας αγαπημένος ηθοποιός στην ελληνική σόουμπιζ, και ιδιαίτερα αγαπημένος.

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί μαζί με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη στη σειρά του ANT1 «Παγιδευμένοι» και το Twitter τρελαίνεται κάθε φορά που εμφανίζονται στην οθόνη τους.

Ο Πέτρος Λαγούτης ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης (4/5) στην εκπομπή «Ελένη», όπου και μίλησε για τη σειρά που πρωταγωνιστεί, για τη συνεργασία με τον γιο του, Δημήτρη, αλλά και για τους ανθρώπους που σημάδεψαν την καλλιτεχνική του πορεία.

Πώς βίωσε τη συνεργασία με τον γιο του;

Ο γιος του, Δημήτρης, έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στη σειρά «Έτερος Εγώ». Αν και δεν είχαν μαζί σκηνές, παρακολούθησε κάποια γυρίσματα του γιου του.

«Ο Δημήτρης δεν έβγαζε άγχος. Δεν ήθελα να του πω μην αγχώνεσαι, γιατί είναι σαν να του λες αγχώσου. Όσο τον έβλεπα χαλαρό, ήταν μία χαρά».

«Έγινα σταδιακά πολύ γνωστός»

Σχετικά με την αναγνωρισιμότητα στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης είπε:

«Έγινα σταδιακά πολύ γνωστός. Εάν δει κανείς το βιογραφικό μου στην τηλεόραση δεν υπάρχει σειρά που να παίζω πρωταγωνιστικό ρόλο και να έκανε το μπαμ και γεια σας, όπως η Μυρτώ Αλικάκη με την «Αναστασία».

Έκανα επεισόδια στην «Δέκατη Εντολή», σειρές που αγαπήθηκαν, αλλά εγώ ερχόμουν σιγά σιγά και νομίζω μου ήρθε πιο καλά. Νομίζω ότι σε εκείνες τις ηλικίες δεν θα διαχειριζόμουν καλά μία απότομη αναγνωρισιμότητα», είπε.

Όσον αφορά τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ανέφερε: «Έρχονται πολλές τέτοιες, δεν κάνουν όλα επιτυχία, κάνουν κάποια. Ίσως αυτά που προσέχουμε πιο πολύ, ίσως αυτά που διασκευάζουμε καλύτερα. Λιγάκι αυτό με στενοχωρεί, γιατί πιστεύω ότι έχουμε όλα τα φόντα να το κάνουμε, όπως με το Maestro και το Έτερος Εγώ».

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: Πέτρος Λαγούτης και Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ διακοπές στην Τήνο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ