Ο Πέτρος Κουσουλός βρέθηκε καλεσμένος στη «Super Κατερίνα» και μίλησε για τον ερχομό του τρίτου παιδιού του, το διαζύγιο αλλά και τα επαγγελματικά του.

Πριν ξεκινήσει η κουβέντα τους, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε πως η σύντροφός του, Ευαγγελία είναι καλή της φίλη μαζί με τη Μαριλού Κόζαρη και κράτησε μυστικό την εγκυμοσύνη της. Ο δημοσιογράφος την ευχαρίστησε για την διακριτικότητα της παρουσιάστριας:

«Συμβουλεύτηκα παιδοψυχολόγους πριν μιλήσω στα άλλα δύο παιδιά μου για κάποια άλλη γυναίκα και ότι θα αποκτήσουν αδερφάκι. Έγιναν πολλές αλλαγές στη ζωή τους, αυτό που μου είπαν οι ειδικοί να πω πολύ απλά είναι ότι “θα έχετε μια νέα αδερφούλα η οποία θα γεμίσει δώρα” και όταν άκουσαν οι μικρές τα δώρα, ξετρελάθηκαν. Το καλό είναι ότι η Ευαγγελία έχει εξαιρετικές σχέσεις με τις κόρες μου όπως και εκείνη. Είχα άγχος μέχρι να γνωριστούν μεταξύ τους. Είναι σπάνιος άνθρωπος και χαίρομαι που υπάρχει αυτή η αγάπη».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: «Δεν έχω να κρύψω κάτι από την προσωπική μου ζωή, είναι διάφανη. Απλά ο γάμος δεν προχώρησε. Και εγώ και η Όλγα έχουμε άριστες σχέσεις με τα παιδιά μας. Και στο διαζύγιο συμβουλευτήκαμε ειδικούς».

Για τα επαγγελματικά του και η Ζήνα Κουτσελίνη

Ο Πέτρος Κουσουλός αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και στη Ζήνα Κουτσελίνη λέγοντας πως: «Ήταν προσωπική απόφαση να φύγω από την Ζήνα Κουτσελίνη. Της οφείλω πολλά και είναι κάτι παραπάνω από συνάδελφος. Δεν έγιναν μαζί της οι συζητήσεις αλλά με την παραγωγή για τα οικονομικά. Στο τρέιλερ μπήκα τελευταίος έτσι ώστε αν δεν έμενα, να με έβγαζαν. Η βραδινή εκπομπή δεν θα γινόταν για οικονομικούς λόγους. Η σχέση μας είναι πάρα πολύ καλή, είναι οικογένεια για εμένα η Ζήνα Κουτσελίνη. Της ευχήθηκα και “Καλή επιτυχία” για τη νέα τηλεοπτική σεζόν».

«Υπάρχουν συζητήσεις για ενημερωτική εκπομπή, για κάτι εβδομαδιαίο. Η δική μου επιθυμία είναι να κάνω μια εβδομαδιαία εκπομπή με ενημερωτικά, αστυνομικά και δικαστικά θέματα. Νομίζω ότι λείπει από την τηλεόραση αυτή τη στιγμή. Δεν θα κάνω τίποτα ψυχαγωγικό. Θα είναι κάτι αμιγώς ενημερωτικό».

Διαβάστε επίσης: Πέτρος Κουσουλός: Τρίτη φορά πατέρας – Αποκαλύπτει πότε θα γεννήσει η σύντροφός του, Ευαγγελία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ