Με τον δικό του τρυφερό τρόπο ευχήθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος στη μικρή του κόρη, Αλεξάνδρα. Η 23χρονη πια Αλεξάνδρα Κωστοπούλου είναι το δεύτερο παιδί του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού και έχει σήμερα την τιμητική της, έτσι οι γονείς της δεν θα μπορούσαν να μην της ευχηθούν με τον πιο ξεχωριστό τρόπο.

Η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου τα τελευταία χρόνια έχε ανοίξει τα φτερά της στο εξωτερικό και ζει και εργάζεται στην Αμερική. Επιστρέφει στην Ελλάδα μόνο για τις γιορτές και αυτό σημαίνει ότι λείπει πολύ στους γονείς της και τα αδέλφια της.

Με αφορμή τα 23α γενέθλιά της, ο Πέτρος Κωστόπουλος δημοσίευσε στο Instagram του μια φωτογραφία από τα παιδικά χρόνια της Αλεξάνδρας και την ευχαρίστησε που του μαθαίνει «τους κώδικες του νέου κόσμου».

«Σήμερα που γίνεσαι 23, θέλω να σ’ ευχαριστήσω που εσύ μου μαθαίνεις πια τους κώδικες του νέου κόσμου, την επιμονή, την υπομονή, την ευγένεια, την αποφασιστικότητα, την περιέργεια και την ανιδιοτελή αγάπη. Be happy με τον δικό σου τρόπο!», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Πέτρος Κωστόπουλος και ευχήθηκε στην κόρη του.

Λίγες ώρες νωρίτερα και η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε μια φωτογραφία της Αλεξάνδρας και επέλεξε ένα απόσπασμα από το βιβλίο της Φρανσουάζ Εριτιέ με τίτλο «Το αλάτι της ζωής» για να της δείξει την αγάπη της.

«Να θεωρείς την ευγένεια μεγάλη αρετή, την φιλία δέσμευση, να έχεις μεγάλα κλειδιά για καγκελόπορτες, να αφήνεις να φυτρώνουν τα αγριόχορτα ανάμεσα στις πλάκες της βεράντας, να έχεις το νου σου στο γάλα που ζεσταίνεται και να το κατεβάζεις από τη φωτιά τη σωστή στιγμή, να φτιάχνεις μους σοκολά με την παλιά συνταγή της μαμάς σου ( όλο βούτυρο), να χάσκεις αφελώς μπροστά στα κόλπα ενός ταχυδακτυλουργού, να νιώθεις την μαγεία μιας ωραίας παράστασης ή μιας ωραίας ομιλίας… να έχεις πάντα αλάτι στη ζωή σου..», ανέφερε στο κειμενό της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ