Ο Πέτρος Κωστόπουλος απέχει από την τηλεόραση εδώ και περίπου τρία χρόνια. Ο εκδότης και παρουσιαστής έκανε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην τηλεόραση εξηγώντας ότι δεν έχει δεχτεί πρόταση να επιστρέψει, αλλά ούτε έχει ασχοληθεί καταθέτοντας ο ίδιος κάποια πρόταση. Παράλληλα, ο Πέτρος Κωστόπουλος αναφέρθηκε στα παιδιά του και πώς είναι ως πατέρας.

«Δεν είμαι καλά, έχω χτυπήσει την σπονδυλική μου στήλη», αποκάλυψε αρχικά ο Πέτρος Κωστόπουλος, χωρίς να δίνει παραπάνω λεπτομέρειες για τον τραυματισμό του.

Πέτρος Κωστόπουλος: Η αποχή του από την τηλεόραση

Επιπλέον, ο εκδότης ανέφερε ότι είναι επιλογή του το γεγονός ότι απέχει από την τηλεόραση. «Είναι επιλογή μου να απέχω από την τηλεόραση, βαριέμαι, μιλάνε όλοι! Δεν βλέπω τηλεόραση, από το πρωί φεύγω για δουλειά. Δεν μου έχει γίνει πρόταση για την τηλεόραση, ούτε έχω σκοπό να καταθέσω κάποια πρόταση. Με ξέρουν, αν με θέλουν θα με πάρουν. Δεν με ενδιαφέρει, έχω πολλή δουλειά. Με τα περιοδικά όλα που έχω αναλάβει, τα site, δουλεύω σαν γάιδαρος. Τα κάνεις μια φορά στη ζωή σου, δυο τρεις, τα έκανα δέκα. Ποτέ μη λες ποτέ», είπε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος εξηγεί πώς είναι ως πατέρας

Στη συνέχεια των δηλώσεών του ο Πέτρος Κωστόπουλος εξήγησε πως αν και δεν συνηθίζει να δίνει συμβουλές στα παιδιά του, βάζει ωστόσο όρια ως πατέρας. «Περνάμε ωραία με τον γιο μου. Βλέπω πως ήμουν μικρός. Είναι βελτιωμένη έκδοσή μου. Στα κορίτσια τι να πω εγώ; Στις μεγάλες κόρες μου δεν δίνω συμβουλές γιατί έτσι κι αλλιώς θα με γράψουν, όπως έκανα και εγώ στην ηλικία τους.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος με τα τρία του παιδιά.
Ο Πέτρος Κωστόπουλος με τα παιδιά του.

Στον μικρό λίγες. Απλά δύο όρια και κλείσαμε. Είμαι αυστηρός πατέρας όταν ξεπεραστούν τα όρια. Μέσα στα όρια να κάνουν ό,τι θέλουν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ