Μια αναδρομή στην πιο τρυφερή της ηλικία έκανε η Πέγκυ Σταθακοπούλου και μοιράστηκε μια φωτογραφία που είχε βγάλει πριν από 28 χρόνια. Η αγαπημένη ηθοποιός που συμμετείχε στις αρχές Οκτώβρη στην παράσταση «Όμορφη Πόλη» του Μίκη Θεοδωράκη και βρέθηκε επι σκηνής με τον Δημήτρη Μπάση, μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν της.

Η συγκεριμένη λήψη με τη σέξι Πέγκυ Σταθακοπούλου είναι πριν από 28 χρόνια όπως αποκάλυψε και η ίδια με την ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, πρόκειται για φωτογράφισή της για περιοδικό της εποχής των ’90s, μια μόλις χρονιά πριν από τη μεγάλη επιτυχία που έκανε η ηθοποιος στον ANT1 με τη σειρά «Ταύρος με Τοξότη» και συμπρωταγωνιστή τον Γιάννη Βούρο. Η σειρά «Ταύρος με Τοξότη» σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη είχε κάνει πρεμιέρα το 1994 και είχε κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού.

Αυτήν τη φορά, λοιπόν, η γνωστή ηθοποιός έκανε ένα μικρό flashback και θυμήθηκε πώς ήταν πριν από 28 χρόνια.

Συγκεκριμένα, η Πέγκυ Σταθακοπούλου ανέφερε; «Μου την έστειλε ένας φίλος από παλιά… Πριν από 28 χρόνια. Νοιώθω μεγάλη τρυφερότητα γι’ αυτό το κορίτσι που ήμουν κάποτε».