Μετά το τρισάγιο για τα εννιάμερα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η οικογένεια φαίνεται πως πήρε τις τελικές αποφάσεις της για το επόμενο διάστημα, ανάμεσα σε αυτούς και ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου το ζευγάρι αναχωρεί για τη Νέα Υόρκη.

Παράλληλα, με εξαίρεση τον Παύλο που ήδη βρίσκεται στο Λος Άντζελες, εκεί είναι και η μικρότερη αδερφή του Θεοδώρα με τον αρραβωνιαστικό της.

Η Αλεξία με την οικογένειά της επέστρεψαν στα Κανάρια νησιά ενώ ο Φίλιππος με τη Νίνα Φλορ βρίσκονται στο Λονδίνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φίλιππος θα αναλάβει να τρέξει τις ετοιμασίες για τη δεξίωση που θα παρατεθεί για τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Η δεξίωση θα γίνει στο σπίτι του Παύλου και αναμένεται να δώσουν το «παρών» ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με τη σύζυγό του και η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Όπως είχε αποκαλύψει αποκλειστικά στο okmag ανθρώπος από το στενό τους περιβάλλον, ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ τρεις εβδομάδες περίπου πριν έρθουν εκτάκτως στην Αθήνα είχαν μετακομίσει σε ένα ολοκαίνουριο πολυτελές οροφοδιαμέρισμα στο Μανχάταν. «Το αναζητούσαν εδώ και καιρό. Είναι αρκετά ευρύχωρο και σε πολύ καλό σημείο. Τα μικρότερα αγόρια τους σπουδάζουν ακόμα εξάλλου. Είναι πολύ δεμένη οικογένεια, θέλουν να βρίσκονται κοντά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ