Η Πάρις Χίλτον παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στο περιοδικό Glamour και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι η πρώτη της σεξουαλική επαφή ήταν χωρίς τη θέλησή της και συνέβη στην ηλικία των 15 χρόνων.

Όπως αποκάλυψε ο θύτης ήταν ένας άντρας μεγαλύτερης ηλικίας που τον συνάντησε σε εμπορικό κέντρο στη Καλιφόρνια. Εκείνος της έριξε κάτι στο ποτό και στη συνέχεια τη βίασε. « Μεγαλύτεροι άντρες σύχναζαν πάντα γύρω από τα καταστήματα» δήλωσε στη συνέντευξή της. Περιγράφοντας αναλυτικά το περαστικό είπε ότι άγνωστοι άντρες προσέγγισαν εκείνη και την παρέα της προκειμένου να πιούνε κρασί σπίτι.

Η Πάρις Χίλτον εξηγεί πως εκείνη την περίοδο δεν έκανε καμία κατάχρηση και συνεχίζει: «Ήπια μια με δυο γουλιές και αμέσως άρχισα να ζαλίζομαι. Δεν ξέρω τι είχε βάλει αλλά πιστεύω ήταν κάποιο χάπι βιασμού».

Η Πάρις Χίλτον συνεχίζει λέγοντας πως λιποθύμησε και ξύπνησε μερικές ώρες αργότερα γνωρίζοντας πως κάτι κακό είχε συμβεί. «Το θυμήθηκα. Έχω οράματα με εκείνον να είναι από πάνω μου, να καλύπτει το στόμα μου και να μου λέει “ονειρεύεσαι” ψιθυρίζοντας στο αυτί μου. Ήμουν ένα μικρό κορίτσι, νιώθω σαν να μου έκλεψαν την παιδική μου ηλικία», εξομολογήθηκε η ίδια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ