Την Πέμπτη 27 Απριλίου η Πάρις Χίλτον έδωσε το «παρών» σε συνέντευξη Τύπου για να τονίσει τον «Νόμο για την καταπολέμηση της ιδρυματικής κακοποίησης παιδιών» (SICAA) στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον.. Το νομοσχέδιο αναμένεται να αυξήσει τη συλλογή των εθνικών δεδομένων για τους νέους σε προγράμματα φιλοξενίας και να διασφαλίσει την ασφάλεια των παιδιών σε χώρους ιδρυματικής φροντίδας.

Με στυλ Πρώτης Κυρίας

Μητέρα πλέον, η Πάρις Χίλτον δείχνει περισσότερη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν την καλή ψυχική υγεία αλλά και την ασφάλεια των παιδιών. Με αφορμή αυτή την εμφάνιση, κάποια δημοσιεύματα μάλιστα μίλησαν και για πιθανή ανάμειξη της Πάρις Χίλτον στην πολιτική σκηνή των ΗΠΑ στο προσεχές μέλλον.

Μάλιστα η κληρονόμος έκανε μια κομψή εμφάνιση. Επέλεξε ένα preppy look. H ίδια επέλεξε ένα chic τουΐντ σακάκι του οίκου Chanel. Την παράσταση έκλεψε το αξεσουάρ στα μαλλιά της, ένας εντυπωσιακός φιόγκος. Ολοκλήρωσε το look με μαύρα γυαλιά ηλίου και διακριτικά σκουλαρίκια,

o πρώτο της παιδί κρατά πλέον στην αγκαλιά της η Πάρις Χίλτον. Η χρυσή κληρονόμος έφερε στον κόσμο τον γιο της μέσω παρένθετης μητέρας τον Ιανουάριο. Μέσω ενός podcast της iHeartRadio ανακοίνωσε ότι το μωρό της με τον σύζυγό της Κάρτερ Ρέουμ θα το ονομάσουν Φίνιξ Μπάρον Χίλτον Ρέουμ. «Ο παππούς μου ήταν πάντα ο μέντοράς μου και τον είχα πολύ ψηλά. Ήμασταν πάρα πολύ κοντά και μου λείπει κάθε μέρα. Έτσι, ήθελα πάρα πολύ να δώσω το όνομά του στον πρώτο μου γιο» είπε η Πάρις Χίλτον και συνέχισε: «Σχεδιάζω τα ονόματα των παιδιών μου για πολλά χρόνια τώρα».

Πρόσφατα, η Πάρις Χίλτον ανέβασε μια νέα φωτογραφία στο Instagram. Μάλιστα, έγραψε στη γλυκιά αφιέρωση: «Είναι ολόκληρη η καρδιά μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ