Ο Πάνος Βλάχος εκτός από ηθοποιός είναι και τραγουδοποιός. Παράλληλα με τις θεατρικές του συνεργασίες κάνει και μουσικές παραστάσεις. Την Τρίτη 21 Μαρτίου ολοκλήρωσε έναν κύκλο live εμφανίσεων στον Σταυρό του Νότου.

Μαζί με τους συνεργάτες του ο Πάνος Βλάχος ετοίμασε ένα πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αγαπημένα ελληνικά, αλλά και ιδιαίτερες επιλογές από το ξένο ρεπερτόριο. Η παράστασή όμως δεν είχε μόνο τραγούδι. Κείμενα εμπνευσμένα από τον ίδιο, ένωναν τα κομμάτια και προσφέρουν χαρά, αισιοδοξία και γέλιο!

Συχνά στο κοινό βρίσκονταν αγαπημένοι φίλοι και συνάδελφοί τους οποίους καλούσε στη σκηνή. Ένας από αυτούς είναι και ο Μίλτος Πασχαλίδης. Ο Πάνος Βλάχος μάλιστα προσπάθησε να του μάθει on stage ένα από τα τραγούδια της Ελένης Φουρέιρα.

Δείτε το χαριτωμένο στιγμιότυπο με τον Πάνο Βλάχο να ερμηνεύει τους στίχους του Reggaeton και τον Μίλτο Πασχαλίδη να ρωτάει: «Τι είναι ρεγκετόν;»

@lefkiospatsalis Crossover episode #fyp #fygreece #foureira #panosvlachos #miltospasxalidis ♬ original sound – Lefkios Patsalis

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ