Ο Παναγιώτης Πέτσας, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM 3, μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #yes» για την απόφαση του Star να «παγώσει» το reality μοντέλων.

Tο μοντέλο, μιλώντας για τους κριτές του παιχνιδιού ανέφερε: «Πάγωσε το GNTM, το άκουσα κι εγώ αυτό. Συμβαίνουν αυτά. Δεν πήγε τόσο καλά απ’ ότι έμαθα το τελευταίο. Σαν το GNTM3 δεν ήταν. Περίμενα ότι θα πήγαινε καλύτερα.

Δε γνωρίζω γιατί δεν πήγε τόσο καλά. Προσωπικά δεν το είδα το συγκεκριμένο κύκλο, δε μου έδωσε κάτι ενδιαφέρον. Τα προηγούμενα τα παρακολουθούσα λίγο παρότι δε βλέπω τόσο πολύ τηλεόραση» ανέφερε αρχικά ο Παναγιώτης Πέτσας.

«Από εσάς μαθαίνω για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το Star»

«Από εσάς μαθαίνω για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το Star. Δεν ανταλλάξαμε και καμία κουβέντα. Δε τη συμπαθούσα, εντάξει, δεν ήταν και η αγαπημένη μου κριτής. Η αγαπημένη μου ήταν η Ζενεβιέβ. Ζενεβιέβ, αν το δεις, σε αγαπώ πολύ. Θα είμαι ειλικρινής, δε ξέρω τι σας έχουν πει οι υπόλοιποι, εγώ δεν έχω κρατήσει επαφή με κανέναν κριτή, δεν ήρθε κανείς σε μένα να μου πει ότι θα με βοηθήσει. Συνεχίζω τη ζωή μου μόνος μου, δε με βοήθησαν» συμπλήρωσε.

«Με την Ανχελίτα είμαστε ακόμα μαζί»

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Πέτσας αποκάλυψε πως είναι ακόμα σε σχέση με την Ανχελίτα, με την οποία γνωρίστηκαν στο σπίτι του Big Brother: «Με την Ανχελίτα είμαστε ακόμα μαζί. Είμαστε πολύ αγαπημένοι. Είμαστε πολύ καλά» είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ