Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στη κάμερα του «Καλοκαίρι #Yes» και αναφέρθηκε στη νέα εκπομπή που θα κάνει στο Open, για τον Νίκο Μουτσινά αλλά και με ποιους θα συνεργαστεί.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε για τη νέα της εκπομπή ότι: «Αυτό που έρχεται,δεν το περιμένει κανείς. Εγώ θα έχω σπίτι, θα έχω και μια γιαγιά, αγόρι, γειτόνισσα κουτσομπόλα αλλά ποιος ξέρει πως θα εμπλακούν όλοι αυτοί με την εκπομπή; Καταλαβαίνετε ότι ανοίγω τρελοκομείο; Έχουμε ταλαντούχα παιδιά, η “άχρηστη” παρουσιάστρια αλλά με πήραν για ωραία και δεν με νοιάζει καθόλου. Η εκπομπή θα είναι σίγουρα σα μια γειτονιά και ελπίζω να βρούμε καλό σπίτι στην “Οδό Ζαρίφη 2”. Θέλουμε ο κόσμος να περνάει καλά».

Μάλιστα η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε και ποιοι θα είναι οι συμπαρουσιαστές της

«Στην ομάδα θα είναι ο Αντώνης Παπαηλίας και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αν τον αφήσει ο “νουνίτο” γιατί το παιδί δίνει εντολές στο σπίτι τους. Θα είναι επίσης και πολλά νέα παιδιά τα οποία τα ξέρουμε μέσα από το TikTok και μια φίλη δημοσιογράφος που θα την δούμε σε έναν άλλο ρόλο. Εγώ δεν μπορώ να είμαι σαν την Εύα Αντωνοπούλου, μακάρι αλλά δεν γίνεται».

Για το εάν φοβάται την σύγκριση με τον Νίκο Μουτσινά

«Η σύγκριση με τον Νίκο Μουτσινά δεν με αγχώνει, είναι μοναδικός και εμείς θα κάνουμε κάτι εντελώς διαφορετικό. Σίγουρα το τηλεοπτικό σχόλιο παίζει σε διάφορες εκπομπές και νομίζω διαφοροποιείται μόνο το σχόλιο που θα κάνει ο καθένας μας. Θα μου λείψει ο Νίκος Μουτσινάς από την τηλεόραση και πιστεύω πως αυτοί που λένε πως θέλουν να κάνουν μια παύση, έχουν πάρει μια συγκεκριμένη απόφαση και δεν πιστεύω πως θα λείψει και για πολύ. Θέλει να πάρει τον χρόνο του μετά από τόση αγάπη που πήρε».

Για το «Καλοκαίρι #Yes»

«Μπράβο στα παιδιά που ανταπεξήλθαν στη δύσκολη επικαιρότητα και από εμένα είναι σίγουρα Yes!»

Κατερίνα Ζαρίφη: Η backstage φωτογραφία από το τρέιλερ της εκπομπής της στο Open

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ