Η 55χρονη ηθοποιός αποδεικνύει ότι δεν φοβάται να είναι αληθινή με τους θαυμαστές της, όπως το κάνει με το ντοκιμαντέρ της στο Netflix, τα απομνημονεύματά της και τις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις της. Η Πάμελα Άντερσον μάς έδειξε μια διαφορετική πλευρά του εαυτού της κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ της, όταν εμφανίστηκε στην οθόνη χωρίς makeup.

Τώρα η Πάμελα ‘Άντερσον συνεχίζει να δείχνει τη φυσική της ομορφιά, κατά τη διάρκεια πρόσφατης φωτογράφισης και εξώφυλλου περιοδικού για το Women’s Wear Daily όπου ποζάρει επίσης χωρίς makeup.

«Προτιμώ να δείξω τις φακίδες μου… Είναι διασκεδαστικό το να γερνάς. Είναι μια ανακούφιση. Και σε κάποια ηλικία δείχνουμε νεότερες και πιο φρέσκες χωρίς make up. Αυτή είμαι εγώ – είμαι ευχαριστημένη με αυτό που είμαι αυτή τη στιγμή. Είναι ένας νέος κόσμος και είμαι πολύ ευγνώμων για όλη την αγάπη», έγραψε δημοσιεύοντας εικόνες από τη φωτογράφιση.

«Αισθάνομαι ότι αυτή είναι μια δήλωση δύναμης γιατί αποδέχομαι τον εαυτό μου πολύ περισσότερο πια και είναι υπέροχο», ανέφερε ακόμα η Πάμελα Άντερσον.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ