Στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix «Pamela: A Love Story» (Πάμελα: Mια Ιστορία Αγάπης) η Πάμελα Άντερσον κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν της.

Η Άντερσον περιλαμβάνει σε αυτό πληθώρα ερωτικών ειδυλλίων, ένα κλεμμένο sex tape, αλλά και την κακοποίηση από τη μπείμπι σίτερ της. Όπως αναφέρεται σε κάποιο σημείο του ντοκιμαντέρ, υπέστη κακοποίηση στα χέρια της μπέιμπι σίτερ της, κατά την παιδική της ηλικία.

Μάλιστα, προς έκπληξη πολλών παραδέχτηκε ότι στα όνειρά της προσπάθησε νοερά να σκοτώσει τη γυναίκα, μαχαιρώνοντας την στην καρδιά με ένα στυλό, όμως τελικά εκείνη πέθανε σε τροχαίο, την επόμενη μέρα.

Η Πάμελα Άντερσον ήταν πεπεισμένη ότι είχε προκαλέσει τον θάνατο, με τις δικές της μαγικές δυνάμεις. Όπως αποκάλυψε κουβαλούσε τις ενοχές της και ποτέ δεν μίλησε σε κανέναν, για όσα είχε βιώσει ως παιδί.

«Μου συνέβησαν μερικά φρικτά πράγματα, όταν ήμουν μικρή. Είχα μια μπέιμπι σίτερ και οι γονείς μου πίστευαν ότι ήταν μια υπέροχη μπέιμπι σίτερ, επειδή έφερνε δώρα όλη την ώρα, αλλά με παρενοχλούσε. Πάντα μου έλεγε να μην το πω στους γονείς μου. Προσπάθησα να προστατέψω τον αδερφό μου από αυτήν.

Προσπάθησα να τη σκοτώσω. Προσπάθησα να τη μαχαιρώσω στην καρδιά με ένα στυλό. Μετά της είπα ότι ήθελα να πεθάνει και τελικά πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα την επόμενη μέρα» αναφέρει αρχικά.

«Έτσι νόμιζα ότι τη σκότωσα με το μαγικό μου μυαλό και δεν μπορούσα να το πω σε κανέναν. Αλλά ήμουν σίγουρη ότι το έκανα, ότι ευχήθηκα να πεθάνει και πέθανε. Έζησα με αυτό όλη μου την εφηβική ζωή».

«Όταν συνέβαιναν εκείνες οι τραυματικές στιγμές, απλά άφηνα το σώμα μου και έφευγα μακριά, όπου έφτιαχνα τον δικό μου μικρό κόσμο. Έσκαβα μια τρύπα στην Κίνα ας πούμε, και σκεφτόμουν “Το μισώ αυτό, το μισώ αυτό, θέλω να φύγω από εδώ”» παραδέχτηκε.

Ο σκηνοθέτης των απομνημονευμάτων, Ράιαν Γουάιτ ήταν που αποκάλυψε ότι οι γιοι της Πάμελα Άντερσον, ο 26χρονος Μπράντον και ο 25χρονος Ντίλαν, ήταν που την έπεισαν να κάνει το ντοκιμαντέρ.

«Λατρεύουν τη μητέρα τους και πραγματικά μισούν να βλέπουν την ιστορία της να λέγεται από άλλους ανθρώπους με τρόπο που δεν αισθάνονται ότι είναι αυθεντικός. Η Πάμελα, από τη φύση της, είναι ένας απίστευτα ανοιχτός και ειλικρινής άνθρωπος. Αυτός είναι ίσως ο λόγος που “κάηκε” πολύ στη ζωή της» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γουάιτ.

Τον Μπράντον και τον Ντίλαν, η Άντερσον τους απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Τόμι Λι, και καθώς τα παιδιά είχαν μια ταραχώδη σχέση με τον πατέρα τους, παρέμειναν κοντά στη μητέρα τους: «Ο Μπράντον μπορεί να μου μιλήσει για οτιδήποτε με την ειλικρίνεια του καρδιά του. Ο γιος μου ήθελε να πω την ιστορία μου, αυθεντικά και χωρίς διαστρέβλωση» σημείωσε η Άντερσον.

Η ηθοποιός όπως τόνισε προς έκπληξη πολλών, στο Vanity Fair δεν έχει δει την ταινία και ούτε σκοπεύει να τη δει: «Το ντοκιμαντέρ δεν το έχω δει και δεν έχω σκοπό να το δω. Έδωσα πλήρη πρόσβαση στα αρχεία και τα ημερολόγια μου και ελπίζω ότι μέσω της πλήρους διαφάνειας, θα έχει νόημα».

Το «Πάμελα, μια Ιστορία Αγάπης» θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Ιανουαρίου και η παραγωγή είναι της Τζέσικα Χαργκρέιβ, της Τζούλια Νότινχαμ και του μεγαλύτερου γιου της Πάμελα Άντερσον, Μπράντον Τόμας Λι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ