Διπλή χαρά για τον Ορφέα Αυγουστίδη και τη Γεωργία Κρασσά. Το ζευγάρι έκανε τον θρησκευτικό γάμο του και τη βάφτιση του γιου του το απόγευμα του Σαββάτου στο κτήμα Ζολώτα στο Κορωπί. έχοντας στο πλευρό τους τις οικογένειές τους, τους φίλους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα οι δυο τους έλαμπαν από χαρά και ευτυχία. Στα social media των φίλων τους κυκλοφόρησε και video από τον χορό του Ησαΐα του ζευγαριού και τα κιλά ρύζι που τους έριξαν.

Το ζευγάρι παρόλο που είχε κάνει σύμφωνο συμβίωσης -όπως είχα αποκαλύψει ο τηλεοπτικός Αστέρης του «Σασμού»- πριν από τον ερχομό του γιου τους, αποφάσισε να κάνει και τον θρησκευτικό του γάμο μαζί με τη βάφτιση. Και φυσικά ακολούθησαν τα παραδοσιακά έθιμα της Κρήτης.

Ο γαμπρός εμφανίστηκε φορώντας το MiRo κοστούμι του και το λευκό σαρίκι στους ώμους του και η νύφη επέλεξε ένα μπεζ πλεκτό νυφικό με πέπλο στα μαλλιά της. Το ζευγάρι στην προετοιμασία του συνόδευσαν και οργανοπαίκτες με λύρες και λαούτα.

Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου ο Ορφέας Αυγουστίδης κοιτούσε με αγάπη τη σύντροφό τους, όπως έκανε και εκείνη. Η στιγμή του Ησαΐα όμως θα μέινει σίγουρα αξέχαστη και στους δσυο. Αλλά και στους κουμπάρους τους: Προμηθέα Αλειφερόπουλο και Φαίδρα Τσολίνα.

Κια υτό γιατί στο video με τον χορό του Ησαΐα βλέπουμε ότι οι καλεσμένοι έριξαν στο ζευγάρι κιλά από ρύζι.

Στο πλευρό του ζευγαριού σε αυτήν την όμορφη στιγμή βρέθηκαν πολλοί φίλοι τους και οι ευχές που τους έδωσαν ήταν ιδιαίτερα συγκινητικές.

Με τρυφερά λόγια ευχήθηκε και η Λένα Παπαληγούρα στους νεόνυμφους. «Να ζήσετε υπέροχα, υπέροχοι!» τους έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ