Για τρίτη φορά παντρεύτηκαν η Kόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ. Το ζευγάρι μετά το γάμο στο Λας Βέγκας (ακόμη δεν ξέρουμε αν θεωρείται νόμιμος) και τον πολιτικό γάμο στην Καλιφόρνια, παντρεύτηκαν για τρίτη φορά με μια ρομαντική τελετή – υπερπαραγωγή στο Πόρτοφίνο στην Ιταλία. Και φυσικά από εκεί δεν έλειψαν οι λαμπεροί καλεσμένοι τους

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν επέλεξε ένα σέξι κοντό D & G νυφικό με μακρύ πέπλο το οποίο είχε πάνω ως κέντημα την εικόνα της Παναγιάς. Το ίδιο κέντημα υπήρχε και στο κοντό πέπλο που έβαλε αργότερα στο γαμήλιο πάρτι. Η ίδια θέλησε να είναι μια ροκ νύφη δίπλα στον αγαπημένο της, Τραβις Μπάρκερ.

Η τελετή του γάμου έγινε στο μεσαιωνικό φρούριο Castello Brown σε ένα πραγματικά μαγευτικό σκηνικό στο Πόρτοφίνο. Και εκεί βρέθηκε σύσσωμη η οικογένεια Καρντάσιαν – Τζενερ. Η Κιμ Καρντάσιαν, η Κλόε Καρντάσιαν, η Κρις Τζένερ, η Κάιλι Τζένερ, η Κένταλ Τζένερ, καθώς και η Μέγκαν Φοξ με τον Machine Gun Kelly.

Η Κιμ και η Κλόε επέλεξαν από ένα μακρύ μαύρο φόρεμα για την τελετή, ενώ η μητέρα τους, Κρις Τζένερ μια παστελ δημιουργία με φτερά.

Η Κάιλι και η Κένταλ Τζένερ όμως επένδυσαν σε haute couture δημιουργίες με λουλούδια

Η προετοιμασία της Κάιλι Τζένερ για τον γάμο της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Το video της Κένταλ Τζένερ

Η Κλόε Καρντάσιαν

Παράνυφοι του ζευγαριού ήταν τα παιδιά τους, ο 18χρονος γιος του Μπάρκεr, Λάντον αλλά και η εννιάχρονη Πενέλοπε κόρη της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.

Δημοσιεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έγραψε στην ανάρτησή της: «Ευτυχισμένοι για πάντα».


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ