Την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας για το 2023 πραγματοποίησε η δισκογραφική εταιρεία Cobalt Music την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στο εστιατόριο Philos στο Κολωνάκι. Παλιοί και νέοι καλλιτέχνες της μεγάλης δισκογραφικής εταιρείας συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν -μετά από ένα διάλειμμα τριών ετών λόγω πανδημίας- μέσα σε ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα, μαζί με τους συναδέλφους τους και τους εργαζόμενους στην εταιρία.

Η ιδιοκτήτρια και Managing Director της Cobalt Music Άννα-Μαρία Αντίππα ήταν εκείνη που έκοψε τη βασιλόπιτα κάνοντας προηγουμένως έναν απολογισμό του 2022. Τόνισε τις επιτυχίες και τις πρωτιές του προηγούμενου έτους, τους εξαιρετικούς καρπούς της συνεργασίας με τον δισκογραφικό κολοσσό Warner Music Group, αλλά και τα φιλόδοξα σχέδια για τη νέα χρονιά.

Στην κοπή της πίτας μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Γιώργος Σαμπάνης, Νατάσσα Μποφίλιου, Φίλιππος Πλιάτσικας, Good Job Nicky, Παυλίνα Βουλγαράκη, Μύρωνας Στρατής, Leon Of Athens, Θέμης Καραμουρατίδης, Nafsica, Kianna, Γιάννης Τεργιάκης, Steve One Man Show και Αλεξάνδρα Σιετή.

Tο χρυσό φλουρί κέρδισε μέσα σε χειροκροτήματα και επευφημίες ο νεαρός τραγουδοποιός Γιάννης Τεργιάκης.