Μια από τις σπάνιες βραδινές εξόδους τους χωρίς τα παιδιά έκαναν τη Δευτέρα 4/10, ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου. Το ζευγάρι βρέθηκε στο Ηρώδειο για να δει την παράσταση «Ορέστης» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Μια μόλις μέρα μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη, όπου ο Βασίλης Σπανούλης βραβεύτηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη για τη συνεισφορά του στην ομάδα, ο γνωστός αθλητής έκανε μια χαλαρή έξοδο με τη σύζυγό του.

Ο Βασίλης Σπανούλης μετά από μια μακρά πορεία στον χώρο του αθλητισμού και στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, αποφάσισε να εγκαταλείψει το άθλημα. Ο ίδιος μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου αποκάλυψε πως ήρθε η ώρα για να φύγει από το γήπεδο και είχε μιλήσει με λόγια αγάπης για τη σύζυγό του που τον έχει στηρίξει πολύ σε όλη την πορεία και την καριέρα του.

Το ζευγάρι θέλοντας να περάσει λίγο χρόνο μαζί επέλεξε να παρακολουθήσει την παράσταση «Ορέστης» με πρωταγωνιστές: τον Άρη Σερβετάλη, τη Μαίρη Μηνά και τον Πάνο Βλάχο. Οι δυο τους έφθασαν μαζί στο Ηρώδειο, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοΊό και φορώντας τις προστετευτικές τους μάσκες.

Για τη συγκεκριμένη εμφάνιση, η Ολυμπία Χοψονίδου επέλεξε ένα μαύρο παντελόνι με μαύρο τοπ και μαύρα παπούτσια, συνδυασμένο με λευκό blazer με μαύρες λεπτομέρειες.

Φωτογραφίες: NDP – Έλλη Πουπουλίδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ