Στη σκηνή του J2US ανέβηκε η Άντζελα Δημητρίου με τον Παύλο Σταματόπουλο για να ερμηνεύσουν ένα τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη, το βράδυ του Σαββάτου.

Αφού τραγούδησαν το κομμάτι με τίτλο «Τατουάζ» ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε τον λόγο στην επιτροπή. Όταν ήρθε η ώρα της Καίτης Γαρμπή η κριτής αναρωτήθηκε τι συμβαίνει με την τραγουδίστρια.

«Τι συμβαίνει σήμερα με την Άντζελα; Νομίζω ότι το κορίτσι είναι πολύ ταλαιπωρημένο και μπράβο του. Γιατί κάτι έχει. Kάτι έχεις Άντζελα ε; Το ματάκι, το ματάκι… Έλα, αφού τα ξέρουμε αυτά» είπε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή στην Άντζελα Δημητρίου, με την ίδια να απαντά: «Όχι, μια χαρά είμαι. Τίποτα δεν έχει το ματάκι. Είμαι μια χαρά. Και το ματάκι είναι καλά και όλα είναι καλά, Καίτη μου. Ξέρεις κάτι παραπάνω που δεν ξέρω εγώ;». «Απολύτως τίποτα. Αυτά είναι τα μυστικά μεταξύ μας» αποκρίθηκε η Καίτη Γαρμπή.

Θέση πήρε σήμερα και η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη που παρακολουθεί το show και βλέποντας τα σχόλια που γράφονταν για τη μητέρα της στα social media έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Πριν από λίγη ώρα ο Τάκης Ζαχαράτος ο οποίος πιάνει πάντα τον παλμό όσων συμβαίνουν στην καθημερινότητά, μεταμορφώθηκε σε Άντζελα Δημητρίου και έδωσε μια ξεκαρδιστική απάντηση στην Καίτη Γαρμπή. Κάτω από την ανάρτηση του έγραψε: «Θα σέβεστε στην Άντζελα Δημητρίου. Αυτοκράτειρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ