Σφοδρή διαμάχη ανάμεσα στη Μπρίτνεϊ Σπίαρς και τον πρώην σύζυγό της Κέβιν Φέντερλαϊν. Έπειτα από τους ισχυρισμούς του ότι οι γιοι τους δεν θέλουν πια να βλέπουν την μητέρα τους, ο Κέβιν Φέντερλαϊν προχώρησε σε δημοσιοποίηση βίντεο πριν από τέσσερα χρόνια όπου η Μπρίτνεϊ τσακώνεται με τους έφηβους. «Δεν μπορώ να κάτσω πίσω και να αφήσω τους γιους μου να κατηγορηθούν με αυτόν τον τρόπο μετά από όσα πέρασαν», έγραψε ο Φέντερλαϊν.

Και συνέχιζε: «Όσο κι αν μας πονάει, αποφασίσαμε ως οικογένεια να δημοσιεύσουμε αυτά τα βίντεο που τράβηξαν τα αγόρια όταν ήταν 11 και 12 ετών. Αυτό δεν είναι καν το χειρότερο. Τα ψέματα πρέπει να σταματήσουν. Ελπίζω τα παιδιά μας να μεγαλώσουν και να γίνουν καλύτερα από αυτό.»

Το πρώτο κλιπ φαίνεται να κινηματογραφήθηκε από ένα από τα αγόρια μέσα στην κρεβατοκάμαρά τους, καθώς ο Σπίαρς μπαίνει μέσα και τους επικρίνει που δεν τη σέβονται.

Το δεύτερο κλιπ είναι γυρισμένο μέσα σε ένα αυτοκίνητο, με τον Spears στη θέση του συνοδηγού και τα δύο αγόρια πίσω. Η Σπίαρς παίρνει το τηλέφωνο του 12χρονου Σον επειδή αρνήθηκε να φορέσει παπούτσια όταν πήγαιναν σε ένα παγωτατζίδικο.

Από την πλευρά της η τραγουδίστρια είναι συντετριμμένη για αυτή την οικογενειακή διαμάχη. Δημοσίευσε οργισμένα μηνύματα στο Instagram όπου μεταξύ άλλων κατηγορεί τον Φέντερλαϊν ότι εξέθεσε τους έφηβους γιους τους σε μαριχουάνα.

Από την πλευρά της η τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει εγκλωβιστεί σε σφοδρή διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της Κέβιν Φέντερλαϊν, αφού αποκάλυψε ότι οι έφηβοι γιοι τους δεν θέλουν πλέον να περνούν χρόνο μαζί της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ