Η Μπρίντεϊ Σπίαρς εδώ κι έναν χρόνο περίπου βιώνει τεράστιες αλλαγές στη ζωή της. Δεν είναι μόνο ότι απελευθερώθηκε από την κηδεμονία του πατέρα της, κερδίζοντας τη χαμένη της περιουσία, αλλά παντρεύτηκε και τον αγαπημένο της Σαμ Ασγκάρι. Από τα αγκάθια, ωστόσο που συνεχίζουν να την ταλαιπωρούν είναι οι δύο έφηβοι γιοι της.

Λίγα 24ωρα πριν, ο πρώην της σύζυγος και πατέρας των δύο αγοριών Κέβιν Φέντερλαϊν, μίλησε στην Daily Mail σε μια συνέντευξη που έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Ο ίδιος ανέφερε πως τα δυο τους παιδιά θέλουν πλέον να βλέπουν την μητέρα τους. «Τα αγόρια αποφάσισαν ότι δεν θέλουν να τη βλέπουν αυτή τη στιγμή», εξήγησε και πρόσθεσε: «Έχουν περάσει λίγοι μήνες από τότε που την είδαν. Πήραν την απόφαση να μην πάνε στο γάμο της».

Η σταρ αποφάσισε λοιπόν να «σπάσει» τη σιωπή της. Η Σπίαρς θέλησε να μιλήσει για τα έφηβα παιδιά της, τον 16χρονο Σον και τον 15χρονο Τζέιντεν. Η 40χρονη ποπ σταρ μοιράστηκε μια μεγάλη ανάρτηση στο Instagram της την Τετάρτη (10 Αυγούστου) στην οποία περιγράφει λεπτομερώς την εμπειρία της από τις όλο και πιο αραιές επισκέψεις των παιδιών της. Η ίδια θέλησε να μιλήσει και για τον Κέβιν Φέντερλαϊν.

«Ανυπομονούσα να βλέπω τα παιδιά μου κάθε εβδομάδα… Ήταν 2 ημέρες την εβδομάδα, αλλά του ζήτησα να μείνει για περισσότερες ημέρες… ίσως 3 ημέρες… αλλά μετά την επόμενη εβδομάδα έμειναν μόνο για μία μέρα. Ναι, ξέρω ότι οι έφηβοι είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσουν τους έφηβους σε αυτή την ηλικία… αλλά υπάρχει αγένεια, τότε υπάρχει μίσος… θα με επισκέπτονταν, θα έμπαιναν στην πόρτα, θα πήγαιναν κατευθείαν στο δωμάτιό τους και θα κλείδωναν την πόρτα! Δεν κατάλαβα γιατί ερχόντουσαν να με επισκεφτούν αφού δεν με έβλεπαν καν!!!».

Σε άλλο σημείο της ανάρτησης η Σπίαρς σημειώνει: «Η εφηβική ηλικία είναι περίεργη, δεν ξέρω τι συμβαίνει στο κεφάλι τους! Πάντα τηρούσαμε την ώρα της προσευχής, δεν ήταν πραγματικά προσευχή, αυτό ακούγεται ανόητο. Το έλεγα “αφοσίωση” όπου διαβάζεις δύο ή τρεις σελίδες σε ένα βιβλίο προσευχής και μιλάς για αυτό! Πάντα προσπάθησα και προσπαθούσα να το τηρώ, και ίσως για αυτό σταμάτησαν να έρχονται εδώ! Ήθελα να με αγαπήσουν τόσο πολύ που μπορεί να το παράκανα!».

Toν Ιούλιο του 2013 η Μπρίντεϊ Σπίαρς με τους δύο γιους της.

Και κατέληξε: «Ξέρετε μιλάω για αυτό γιατί η καρδιά μου δεν καταλαβαίνει τη σκληρότητα. Μου ραγίζει την καρδιά γιατί μου φαίνεται ότι αυτές τις μέρες η σκληρότητα κερδίζει στην πραγματικότητα! Αλλά δεν μπορώ να επεξεργαστώ πώς αφιέρωσα 20 χρόνια από τη ζωή μου σε αυτά τα παιδιά… Όλα ήταν για αυτά! Θα έχω για πάντα τραύμα και το ξέρω αυτό, το έχω αποδεχτεί… Θα χρειαζόταν ένα θαύμα για να θεραπεύσω την καρδιά μου και όχι ένα θαύμα, ίσως τρία! Είτε έτσι είτε αλλιώς, έχω μια όμορφη πισίνα, έναν υποστηρικτικό σύζυγο και 5 σκυλιά…»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ