Το σπίτι του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Πήλιο είναι το ησυχαστήριό του. Είναι το μέρος που ο τραγουδοποιός περνάει σχεδόν όλα τα καλοκαίρια του. Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Βόλο, έχει μάθει από παιδί να αγαπά την ομορφιά του θεσσαλικού τοπίου. Εκεί βρίσκει πάντα πηγή έμπνευσης για τις μουσικές του. Το υπέροχο σπίτι στο βουνό των Κεντραύρων έγινε μάλιστα και ο τόπος που γυρίστηκε το νέο του video clip για το τραγούδι «Ένα φως αναμμένο».

«Νέο τραγούδι με άρωμα φθινοπώρου, κάτι σαν μελαγχολικό τσιφτετέλι, από αυτά τα δικά μου λαϊκά με ηλεκτρική κιθάρα και μπουζούκι. Στίχοι που μιλάνε για το τέλος του καλοκαιριού και την αναμονή για το επόμενο θαύμα», γράφει ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο σημείωμα που συνοδεύει το χειροποίητο video clip του. «Άφησα το φως αναμμένο και σας περιμένω».

Το πλάνα που τράβηξε ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο σπίτι του στο Πήλιο επεξεργάστηκε η ομάδα της Foss Productions. Πατήστε play για να δείτε το αποτέλεσμα!

Το video clip για το «Ένα φως αναμμένο» κυκλοφόρησε λίγο πριν από την πρεμιέρα του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Από τις 11 Δεκεμβρίου θα τον απολαμβάνουμε παρέα με τη Βίκυ Καρατζόγλου και τον Βύρωνα Τσουράπη. Μέχρι τότε, παραμένει πιστός και στο τηλεοπτικό μας ραντεβού με το «Μουσικό κουτί», κάθε Τετάρτη, στην ΕΡΤ.

«Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έκανα τηλεόραση. Η πρώτη μου σκέψη ήταν τι δουλειά έχω εγώ με την τηλεόραση, μετά βίας πηγαίνω σε εκπομπές. Έπειτα σκέφτηκα ότι δεν μπορεί να είμαστε μια ζωή στην αντιπολίτευση, να μας φταίνε οι εκπομπές που κάνουν οι άλλοι και να μην πηγαίνουμε ή να πηγαίνουμε με μισή καρδιά και, όταν μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε την εκπομπή που θα θέλαμε, να λέμε όχι. Με αυτή τη σκέψη άρχισα να σχεδιάζω την ιδέα να φτιάξω μια εκπομπή όπου θα ήθελα να πάω ως καλεσμένος. Ότι θέλω να είναι ένα σπίτι όπου υποδεχόμαστε τους φίλους μας», είχε πει σε συνέντευξή του στο Κ με αφορμή τη δεύτερη σεζόν της εκπομπής.