«Σε αυτή την συναρπαστική περιπέτεια που ζω εδώ και ένα χρόνο στο “Μουσικό Κουτί” συνάντησα πολλούς συναδέλφους που θαυμάζω και αγαπώ», σημειώνει ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο Facebook του. «Παλιούς και νεότερους. Απόψε συναντώ με τεράστια χαρά και συγκίνηση ένα από τα πιο λαμπρά αστέρια της δεκαετίας του ‘60. Ένα παιδί που ξεκίνησε από το Newcastle και κατέκτησε τον κόσμο».

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός θα υποδεχτεί στην πρεμιέρα της μουσικής του εκπομπής στην ΕΡΤ τον Έρικ Μπάρτον. Ο θρύλος της ροκ είναι το καλύτερο «ποδαρικό» που θα μπορούσε να ζητήσει και φυσικά μοιράστηκε μια κοινή τους φωτογραφία από τα γυρίσματα.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που το ελληνικό κοινό θα απολαύσει τον Έρικ Μπάρτον. Το 2019 είχε κάνει μια ξεχωριστή συναυλία στο Ηρώδειο και είχε επισκεφτεί τη χώρα μας μαζί με τη σύζυγό του. Αυτή η φορά οι επιτυχίες του θα ακουστούν μέσα από την εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης με την μπάντα του Νίκου Πορτοκάλογλου να τον συνοδεύει.

Σε αυτή την συναρπαστική περιπέτεια που ζω εδώ και ένα χρόνο στο Μουσικό Κουτί συνάντησα πολλούς συναδέλφους που θαυμάζω…

Posted by Nikos Portokaloglou – Νίκος Πορτοκάλογλου on Wednesday, September 29, 2021

Στο πλευρό του Νίκου Πορτοκάλογλου θα είναι για δεύτερη χρονιά και η Ρένα Μόρφη που πριν από λίγους μήνες έγινε για πρώτη φορά μητέρα.