Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έκλεισε τα 58 του χρόνια και δηλώνει ευγνώμων που ζει. Ο ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία που φιλά με χαρά στο στόμα τη σύντροφό του Κατερίνα Καλκανά ενώ κρατά την τούρτα για τα γενέθλιά του.

«58! Μπαμ ρε μάγκες ανέλπιστα. Η Παναγιά μαζί μας θέλει και λίγο τύχη ή μπαμπέσα ή ζωή. Και όμως μετά από χιλιάδες καραβοτσακίσματα ανηφόρες κατηφόρες εκτροχιασμους επαναφορές υπάρχω και χαίρομαι τα παιδιά μου, το εγγόνι μου και τούς σπάνιους, αλλά αληθινούς φίλους μου. Γυναίκα μου ανεπανάληπτη σέ αγαπώ. Φαίνεται το καλό μου το κρατούσε για το τρίτο ημίχρονο. Ευγνώμων που ζω χρόνια πολλά σε όλους», ανέφερε ο ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας του από την ξεχωριστή ημέρα.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είχε νοσηλευτεί τον περασμένο Νοέμβριο

Τα φετινά γενέθλια του Μιχάλη Ιατρόπουλου είναι ιδιαίτερης σημασίας. Ο ηθοποιός είχε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας τον περασμένο Νοέμβριο. Χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 20 ημέρες όταν μετά από επέμβαση ρουτίνας κόλλησε σταφυλόκοκκο στο χειρουργείο και κινδύνεψε η ζωή του.

«Από μία επέμβαση ρουτίνας κόλλησα στο χειρουργείο σταφυλόκοκκο και κινδύνευσε η ζωή μου άμεσα», είχε εκμυστηρευτεί στην εκπομπή «Γεια σου» λίγες ημέρες αφότου είχε πάρει το εξιτήριο.

Επιπλέον είχε αναφερθεί στις άσχημες σκέψεις που έκανε κατά τη νοσηλεία του. «Ανέβασα στα social media φωτογραφία από τα παιδικά μου χρόνια. Ήμουν μέσα στο νοσοκομείο 20 μέρες και έπαιζα με τις πιθανότητες να σας χαιρετήσω ή όχι. Ένιωσα την ανάγκη να μοχλεύσω λίγο την φαντασία μου στα παιδικά μου χρόνια», είχε εκμυστηρευτεί.

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση για τα δυο χρόνια από τον θάνατο της μητέρας του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ