Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο την περασμένη Τετάρτη, όπως αποκάλυψε ο συνάδερφός του Νίκος Ορφανός με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μπήκε στο χειρουργείο, έπειτα από επιπλοκές παλαιότερης επέμβασης στο πόδι του.

Ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Άσπρο Πάτο» μαζί με τον Νίκο Ορφανό. Ο συνάδερφός του μάλιστα γνωστοποίησε στο κοινό τα δυσάρεστα νέα ενώ εξήγησε πως αναβάλλονται οι παραστάσεις μέχρι να επανέλθει ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση αναφέρει: «”Άσπρο Πάτο” αναβολή παραστάσεων: Εδώ και κάμποσες ημέρες πολλοί φίλοι με ρωτούν γιατί δεν είναι ανοιχτή η πλατφόρμα κρατήσεων για την παράστασή μας στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Ο λόγος είναι ότι ο αγαπημένος μας Μιχάλης Ιατρόπουλος που ερμηνεύει μοναδικά το γυμναστή Τόμυ, εισήχθη εκτάκτως την προηγούμενη Τετάρτη στο νοσοκομείο για επέμβαση στο πόδι του, κατόπιν επιπλοκών παλαιότερης επέμβασης.

Βρίσκεται σε ανάρρωση και μόλις δυναμώσει, οι παραστάσεις μας θα συνεχιστούν και ο Μιχάλης μας θα επιστρέψει δυνατότερος και δριμύτερος. Όσοι πρόλαβαν και μας είδαν, τον απόλαυσαν σε μια από τις ερμηνείες της ζωής του και όλοι μας είμαστε δίπλα του και περιμένουμε να τον υποδεχτούμε ξανά στη σκηνή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ