Η Κέιτλιν Τζένερ δεν ήταν καλεσμένη στον γάμο της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και του Τράβις Μπάρκερ όπως έμαθε το TMZ. Πηγές κοντά στο ζευγάρι είπαν ότι η Κέιτλιν Τζένερ δεν πήρε ποτέ πρόσκληση για τον λαμπερό γάμο στο Πορτοφίνο.

Ο λόγος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι ότι δεν έχουν και πολύ στενή σχέση μεταξύ τους. Στο δημοσίευμα μάλιστα, γράφτηκε ότι οι δυο τους δεν συναντιούνται ούτε μιλούν συχνά και εφόσον δεν υπάρχει κάποια επαφή ανάμεσά τους, η διάσημη τηλεπερσόνα δεν θεώρησε πως θα έπρεπε να την έχει καλέσει.

Παρόλα αυτά, η Τζένερ δεν φάνηκε να στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα. Αντίθετα, πήγε στη Βαρκελώνη για να παρακολουθήσει την ομάδα της, Jenner Racing σε έναν αγώνα, τον οποίο μάλιστα κέρδισε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τζένερ παρευρέθηκε στον γάμο της Κιμ και του Κάνιε στην Ιταλία τον Μάιο του 2014. Ο Τράβις και ο Κόρτνεϊ σχεδιάζουν μια γαμήλια γιορτή στο Λος Άντζελες, οπότε η Κέιτλιν έχει άλλη μια ευκαιρία να τους δει προσωπικά.

Να υπενθυμίσουμε ότι Κόρτνεϊ Καρντάσιαν παντρεύτηκε τον Τράβις Μπάρκερ, αλλά ο αδερφός της Ρομπ Καρντάσιαν δεν ήταν εκεί για να τη δει να λέει το μεγάλο ναι.

Ωστόσο, η φαινομενική αμηχανία του δεν προκάλεσε οικογενειακό δράμα και η μεγαλύτερη αδερφή Κόρτνεϊ, φέρεται να υποστηρίζει την απόφαση του αδερφού της να μην παρευρεθεί. Πηγή κοντά στον 35χρονο ισχυρίστηκε ότι η απουσία του οφείλεται στο γεγονός ότι προτιμά μια πιο ιδιωτική ζωή.

Η πηγή είπε στο E! News: «Ο Ρομπ δεν ένιωθε άνετα να παρευρεθεί στον γάμο της Κόρτνεϊ γιατί δεν του αρέσει το θέαμα. Απλώς δεν είναι δικό του θέμα, και έχει γίνει ένα εξαιρετικά ιδιωτικό άτομο». Συνέχισαν επιμένοντας ότι η απόφασή του δεν έχει προκαλέσει προβλήματα με τη μεγαλύτερη αδερφή του ή άλλα μέλη της οικογένειάς του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ