Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν παντρεύτηκε τον Τράβις Μπάρκερ σε έναν πλούσιο ιταλικό γάμο το Σαββατοκύριακο, αλλά ο αδερφός της Ρομπ Καρντάσιαν δεν ήταν εκεί για να τη δει να λέει το μεγάλο ναι.

Ωστόσο, η φαινομενική αμηχανία του δεν προκάλεσε οικογενειακό δράμα και η μεγαλύτερη αδερφή Κόρτνεϊ, φέρεται να υποστηρίζει την απόφαση του αδερφού της να μην παρευρεθεί. Πηγή κοντά στον 35χρονο ισχυρίστηκε ότι η απουσία του οφείλεται στο γεγονός ότι προτιμά μια πιο ιδιωτική ζωή.

Η πηγή είπε στο E! News: «Ο Ρομπ δεν ένιωθε άνετα να παρευρεθεί στον γάμο της Κόρτνεϊ γιατί δεν του αρέσει το θέαμα. Απλώς δεν είναι δικό του θέμα, και έχει γίνει ένα εξαιρετικά ιδιωτικό άτομο». Συνέχισαν επιμένοντας ότι η απόφασή του δεν έχει προκαλέσει προβλήματα με τη μεγαλύτερη αδερφή του ή άλλα μέλη της οικογένειάς του.

«Η Κόρτνεϊ και όλη η οικογένεια καταλαβαίνουν απόλυτα», πρόσθεσε. «Η Κόρτνεϊ δεν περίμενε ότι ο Ρομπ θα παρευρεθεί και ξέρει ότι έχει την υποστήριξή του σε κάθε περίπτωση». Η πηγή αποκάλυψε ότι, ενώ ο Ρομπ χαίρεται να παρακολουθεί οικογενειακές εκδηλώσεις χαμηλών τόνων, δεν θέλει πλέον να βρίσκεται μπροστά στις κάμερες και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να αποφύγει τις εκδηλώσεις.

Μια δεύτερη πηγή είπε ότι σκόπευε να γιορτάσει με το ευτυχισμένο ζευγάρι όταν επιστρέψουν στο σπίτι. Πρόσθεσαν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που παραλείπει έναν οικογενειακό γάμο. Το 2014, έμεινε μακριά από τον γάμο της αδερφής του, Κιμ Καρντάσιαν με τον Κάνιε Γουέστ, αφού πήρε μια απόφαση της τελευταίας στιγμής σε μια προσπάθεια να βοηθήσει την ψυχική του υγεία.

Το 2016, είπε στο People: «Έφτιαχνα τα ρούχα μου στο Παρίσι ακριβώς πριν τον γάμο και απλά δεν ένιωθα άνετα. Είμαι αναστατωμένος που έλειπα από τον γάμο της αδερφής μου, αλλά ήταν προσωπική απόφαση».

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ παντρεύτηκαν επίσημα στις 15 Μαΐου, όταν απέκτησαν την άδεια γάμου τους σε ένα δικαστήριο στη Σάντα Μπάρμπαρα. Η γιαγιά της Κόρτνεϊ και ο πατέρας του Τράβις ήταν οι μόνοι καλεσμένοι που παρευρέθηκαν, καθώς δεν μπορούσαν να φτάσουν στην Ιταλία για τον θρησκευτικό γάμο.

Ωστόσο, το ζευγάρι γιόρτασε με περισσότερη οικογένεια και φίλους στην Ιταλία μόλις μία εβδομάδα αργότερα. Φυσικά, οι διάσημες αδερφές της Κόρτνεϊ ήταν στον μεγάλο γάμο. Τα τρία της παιδιά ήταν επίσης μέρος της τελετής, μαζί με τα δύο παιδιά και την πρώην θετή κόρη του Τράβις. Η Κιμ ήταν μαζί με την κόρη της, Νορθ, ενώ παρευρέθηκε και η κόρη της Κάιλι Τζένερ, Στόρμι.

Η τελετή του γάμου έγινε στο μεσαιωνικό φρούριο Castello Brown σε ένα πραγματικά μαγευτικό σκηνικό στο Πόρτοφίνο. Και εκεί βρέθηκε σύσσωμη η οικογένεια Καρντάσιαν – Τζενερ. Παράνυφοι του ζευγαριού ήταν τα παιδιά τους, ο 18χρονος γιος του Μπάρκεr, Λάντον αλλά και η εννιάχρονη Πενέλοπε κόρη της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν. Η Κιμ και η Κλόε επέλεξαν από ένα μακρύ μαύρο φόρεμα για την τελετή, ενώ η μητέρα τους, Κρις Τζένερ μια παστελ δημιουργία με φτερά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ