Ο Λεωνίδας Κακούρης σήμερα έχει γενέθλια και οι συνεργάτες του από το αγαπημένο σίριαλ του ANT1 «Αγριες Μέλισσες», του έκαναν έκπληξη.

Ο ηθοποιός βρίσκονταν στη φωτογράφιση για την καμπάνια της σειράς και ως ο «σκληρός» του Διαφανίου, Δούκας Σεβαστός πόζαρε στον φωτογραφικό φακό. Όλο το καστ των ηθοποιών αλλά και οι τεχνικοί που βρίσκονταν εκεί του οργάνωσαν μια μικρή έκπληξη και του τραγουδήσαν το Happy Birthday.

Ο ηθοποιός εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε με μια υπόκλιση τους συναδέλφους του, που πια είναι σαν οικογένεια του, αφού μοιράζονται μαζί αρκετές ώρες στα γυρίσματα του σίριαλ αυτά τα δύο χρόνια.

Ο ηθοποιός γεννήθηκε στη Γερμανία στις 11 του Σεπτέμβρη του 1968 και με την ερμηνεία του στο σίριαλ του AΝΤ1 έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό ως ο αμείλικτος, Δούκας Σεβαστός που μπροστά στο προσωπικό του συμφέρον δεν λογαριάζει κανέναν και τίποτα.

Ποια είναι η γυναίκα που έρχεται απο το παρελθόν και ταράζει την ζωη του Δουκα;

Ο Δούκας στον νέο κύκλο των «Άγριων Μελισσών» θα δείξει ένα άλλο πρόσωπο, πιο ανθρώπινο αφού στο πρόσωπο της Ζωής Μεγαρίτη – που θα υποδυθεί η Μαρκέλλα Γιαννάτου- γυναίκας του Ακύλα Μεγαρίτη θα ξαναβρεί το κορίτσι εκείνο που του είχε κλέψει την καρδιά στα εφηβικά του χρόνια. Οι δύο τους θα βρεθούν αρκετές φορές σε δίλημμα για το σωστό και το λάθος. Μέχρι που ο Δούκας θα ανακαλύψει ότι η Μυρσίνη για ακόμη μια φορά γοητεύεται από τον αδίστακτο χαρακτήρα ενός άντρα, του Aκυλα Μεγαρίτη. Ο κύκλος των νέων επεισοδίων θα ξεκινήσει στις 27 του Σεπτέμβρη μια εβδομάδα μετά από ότι υπολογίζαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ