Ο Λάκης Γαβαλάς άνοιξε το σπίτι του στο Κολωνάκι και υποδέχτηκε τον φωτογραφικό φακό του περιοδικού ΟΚ! λίγες ημέρες μετά τα 70α του γενέθλια. «Το σπίτι μου είναι το βεστιάριό μου και το κρεβάτι που κοιμάμαι», εξηγεί ο Λάκης Γαβαλάς στο ΟΚ!.

«Το βεστιάριό μου απαριθμεί διάφορες κρεμάστρες, ανάλογα με τα ρούχα που φιλοξενούν: άσπρες κρεμάστρες για τα μαύρα ρούχα, μαύρες κρεμάστρες για τα λευκά, ροζ κρεμάστρες για τα εμπριμέ μου», συνεχίζει ο ανατρεπτικός επιχειρηματίας.

«Όλα τα ρούχα που φοράω τα αγοράζω. Δεν θέλω ποτέ να δανείζομαι ρούχα και να μου έρχεται η ενέργεια του προηγούμενου που τα φοράει, όπως και δεν θέλω να πηγαίνει σε κανέναν άλλο η ενέργειά μου» αναφέρει.

Με τα εντυπωσιακά ρούχα που έχει στο βεστιάριό του πόζαρε και στον φωτογραφικό της Ιωάννας Τζετζούμη. «Μη νομίζεις ότι μου παίρνει πολλή ώρα – 10 λεπτά το πολύ. Συνήθως προγραμματίζω από το προηγούμενο βράδυ το outfit της επόμενης μέρας, αλλά τελικά ποτέ δεν βάζω αυτά που έχω διαλέξει. Επειδή έχω πραγματικά πολλά ρούχα, στο σπίτι μου πλέον έχω μόνο τα αγαπημένα μου – τα υπόλοιπα τα έχω αποθηκεύσει σε άλλους χώρους. Οπότε κάθε πρωί βγάζω πέντε μαύρα, έξι άσπρα, ένα τζάκετ, ένα παντελόνι, μια φούστα και επιλέγω από αυτά» εξηγεί για το πόσο χρόνο χρειάζεται να ετοιμαστεί πριν βγει.

«Κάθε ρούχο είναι μέρος της πανοπλίας μου γιατί προστατεύω τον εαυτό μου από την πειθαρχία. Δεν φοράω τα ρούχα για να αρέσω στους άλλους γιατί πιστεύω πως ο εσωτερικός μου κόσμος είναι πολύ καλός και σημαντικός. Έτσι νομίζω και σε αυτό βασίζομαι. Δεν ντύνομαι εντυπωσιακά ή εκκεντρικά για να αποδείξω κάτι στους άλλους».

Στην ερώτηση πώς φαντάζεται τον εαυτό του στα 80 του, ανέφερε: «Με φαντάζομαι να έχω ένα υπέροχο μπαστούνι με πολύτιμες πέτρες στη λαβή του και να χαρίζω μερικούς «πόντους» σε όποιον με ενοχλεί. Είμαι ευγνώμων γιατί έχω υγεία, είμαι ευγνώμων γιατί είμαι αξιοσέβαστος, γιατί είμαι ακόμη δημιουργικός, γιατί έχω φίλους και όλα μου αρκούν».

Φωτογραφίες: Ιωάννα Τζετζούμη/Cube Digital Productions για το περιοδικό ΟΚ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ