Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει ο Ηλίας Βρεττός με την αγαπημένη του Αναστασία Δεληγιάννη. Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου 3,5 χρόνια και θα παντρευτεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Εύβοια, τόπο καταγωγής του Ηλία Βρεττού. Η νύφη έχει ήδη κάνει πρόβα το νυφικό της, κατά τη διάρκεια της οποίας τη συνάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, κρατώντας ωστόσο το μυστικό του ζευγαριού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το ζευγάρι έχει κλείσει ήδη ξενοδοχεία για τους καλεσμένους του.

«Με την Αναστασία είμαστε μαζί τρία χρόνια. Συγκατοικούμε μένουμε μαζί, είναι πάρα πολύ όμορφο. Είμαι με έναν άνθρωπο που αισθάνομαι ότι μου δίνει ισορροπία και ότι μου δίνει δύναμη να πηγαίνω μπροστά. Με έναν άνθρωπο που είσαι τρία χρόνια, το επόμενο βήμα είναι η επισημείωση της σχέσης. Αν όλα πάνε καλά και αν θέλει ο Θεός, θα έρθει», είχε αναφέρει ο Ηλίας Βρεττός πριν λίγους μήνες στη ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου στο Κοσμοράδιο Θεσσαλονίκης. «Η Αναστασία δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο, γι’ αυτό και στεριώσαμε τελικά», είχε πει ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο The 2night show.

(NDP)

Ο 37χρονος τραγουδιστής και η 30χρονη personal trainer έχουν απαθανατιστεί πολλές φορές από τον φωτογραφικό φακό σε κοινές τους εμφανίσεις. Ωστόσο, και οι δύο έχουν επιλέξει να διατηρούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή. «Δηλώνω πολύ ερωτευμένος, πάρα πολύ καλά, όπως δήλωνα πάντα. Μένουμε μαζί. Υπάρχει υγεία, κατανόηση, πορευόμαστε μαζί. Περάσαμε και το μεγάλο crash test της καραντίνας που πολλά ζευγάρια τα χώρισε. Η φυσική εξέλιξη μιας σοβαρής σχέσης είναι η οικογένεια. Μου το εύχομαι και θα το ήθελα πολύ», έλεγε ο Ηλίας Βρεττός στην εκπομπή «Πρωινό» τον περασμένο Φεβρουάριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ