Ο Ηλίας Γκότσης στρέφεται ξεκάθαρα εναντίον του Κωνσταντίνου Βασάλου κατηγορώντας τον για τις παρέες του ενώ δίνει «άφεση» στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη που όπως λέει αποστασιοποιήθηκε.

«Εγώ ρίχνω κόκκινη κάρτα στον Τάκη και δεν πρόκειται ποτέ να γεφυρωθούν οι σχέσεις μας. Ένας άνθρωπος που φέρθηκε έτσι για εμένα είναι τέλος. Από εκεί και πέρα για τον Βασάλο, οι παρέες που κάνει δείχνουν και τον χαρακτήρα του. Στην Μαριαλένα δεν μπορώ να πω το ίδιο γιατί εναντιώθηκε με τον Τάκη κι είπε ότι είναι λάθος αυτό που κάνει. Για την Μαριαλένα είμαι αισιόδοξος κι έχει αποστασιοποιηθεί από τον Τάκη.

Δεν πρόκειται να συγχωρήσω καμία του κίνηση και να ρίξω νερό στο κρασί μου. Ούτε αυτό που κάνει ο Βασάλος. Δεν μιλάμε μια, δυο, τρεις. Για εμένα μπράβο στην Μαριαλένα που αποστασιοποιήθηκε και ξεκαθάρισε την θέση της… Κάνουν χιούμορ με μία κατάσταση, η οποία δεν είναι μόνο τοξική κι άρρωστη, αλλά δεν αρμόζει να το βλέπει κανένας άνθρωπος… Όταν φεύγει η κάμερα να λες τον ηρεμώ. Αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν απομόνωση με την συμπεριφορά τους. Δεν μπορείς να λες ότι είναι αστείο και “α έτσι είναι ο Τάκης”», δήλωσε ο Ηλίας Γκότσης στην κάμερα του Survivor.

Δείτε βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ